پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ تیر ۱۳۸۹، ۱۲:۱۵

ایجاد مرکز تحقیقاتی سکته مغزی ضروری است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس انجمن مغز و اعصاب ایران گفت: راه اندازی مرکز تحقیقاتی درمان و تشخیص استروک (سکته مغزی) در کشور ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حسین پاکدامن ظهر پنجشنبه در سومین کنگره سراسری استروک (سکته مغزی) ایران افزود: استروک یک بیماری است که ارتباط مستقیم با سن افراد دارد و به عنوان سومین علت مرگ ومیر در دنیا محسوب می شود.

رئیس انجمن مغز و اعصاب ایران با بیان اینکه سن امید به زندگی در دنیا بالا می رود، اظهار داشت: مسئله استروک از جایگاه خاصی برخوردار است که با بررسی و تشخیص این بیماری می توانیم به درمان سریع تر آن برسیم.

پاکدامن تعداد مراکز درمانی استروک در کشور را محدود عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به واگذاری کلیه امور به بخش خصوصی و بالا بودن هزینه های درمان این بیماری، مراکز درمانی تمایلی به ایجاد این گونه مراکز ندارند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه پیشرفتهای بسیار زیادی در تشخیص و درمان این بیماری در دنیا شده است، تصریح کرد: بررسی تشخیص و درمان زودرس بیماری مهمترین اولویت نخست درمان این بیماری است.
 
50 از متخصصان و جراحان مغز و اعصاب از داخل و خارج کشور در سومین کنگره سراسری استروک (سکته مغزی) ایران حضور دارند.
کد خبر 1114375

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha