سعيد ابوطالب نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" با بيان اين مطلب افزود: پروژه هاي غني سازي اورانيوم و تهيه سوخت هسته اي و تمام تحقيقات هسته اي كشورمان را در چهارچوب پيمانهاي جهاني ادامه خواهيم داد و اجازه دخالت به هيچ كشوري را نمي دهيم و اين موضع اكثريت قاطع نمايندگان مجلس هفتم است كه مردم مي توانند از اين نظر مطمئن و دلگرم باشند.
وي خاطر نشان كرد: اما دستگاه ديپلماسي ما بايد راهي براي برون رفت از اين چالش كه طولاني شدن آن به نفع ما نيست ، بيابد و با به كار بستن ابتكاري جديد، كشور را از موضع انفعال خارج سازد كه طرح خروج از پيمان NPT يكي از اين راهبردهاست.
ابوطالب گفت: آمريكا و اروپا با ادامه دادن روشي كه از يك سال گذشته اتخاذ كرده اند ، هر روز امتيازات بيشتري از ما گرفته اند كه تعليق پروژه آب سنگين اراك و UCF اصفهان ، آخرين آنها نخواهد بود وآنها روند فعاليت صلح آميز هسته اي ما را كند كرده و به هر بهانه اي به همه مراكز علمي و نظامي ما كه فعاليتهايي كاملا غيرمربوط به اين موضوع داشتند سرك كشيده و اطلاعات جمع آوري كردند چنانچه اخيرا نام يك مركز نظامي ديگر رانيز مطرح مي كنند تا ايران را مجبور كنند تا درهاي اين مركز را نيز به روي آنها بگشايد تا آنان رفته رفته از همه تاكتيكها و توان نظامي ما مطلع شوند.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اين مطلب كه مردم ما به سياستمداران خود اعتماد داشته و دارند اما برخورد ضعيف، سلطه پذيرانه و منفعل را نمي پذيرند، افزود: ما با خروج از NPT مي توانيم يك جريان ديپلماتيك ايجاد كنيم كه مطمئنا بسياري از كشورهاي بزرگ و كوچك جهان كه تحت فشار قدرتهاي سلطه گر قرار دارند از آن تبعيت خواهند كرد.
وي تصريح كرد: ايران نبايد از تهديد آمريكا مبني بر ارجاع پرونده هسته اي ما به شوراي امنيت واهمه داشته باشد، چرا كه ساختار سياسي، اجتماعي و اقتصادي ما با تكيه بر توده هاي مردم مستحكم تر از آن است كه با اينگونه محدوديت ها آسيب ببيند بلكه با عملي شدن اين تهديدها كشور ما به انسجام دروني بيشتري خواهد رسيد.
ابوطالب در پايان تاكيد كرد: دستگاه ديپلماسي كشورمان را به آموزه هاي سياسي حضرت امام(ره) متوجه مي سازم چرا كه تنها راه روشني كه او براي ما تبيين كرد، ما را سربلند خواهد ساخت.
نظر شما