۲۰ مرداد ۱۳۸۹، ۱۷:۲۳

گزارش مهر /

نگاهی به مجموعه های ماه رمضان ؛ از "چراغ خاموش" تا "در مسیر زاینده‌رود"

نگاهی به مجموعه های ماه رمضان ؛ از "چراغ خاموش" تا "در مسیر زاینده‌رود"

مجموعه‌های ویژه ماه رمضان از سال 1380 با پخش سریال"چراغ خاموش" آغاز شد و امسال مجموعه تلویزیونی "در مسیر زاینده‌رود" برای این ایام از شبکه یک پخش می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سریالهای مختلفی چون چراغ خاموش، نسیم رویا، یکی مثل من، اگه بابام زنده بود، مرده متحرک، صاحبدلان، اغماء، روز حسرت و نردبام آسمان از سال 80 تا 88 روی آنتن شبکه یک رفته است.

 شبکه یک سیما برای ماه رمضان امسال نیز مجموعه تلویزیونی "در مسیر زاینده رود" را به نوسیندگی علیرضا نادری، کارگردانی حسن فتحی و تهیه‌کنندگی اسماعیل عفیفه آماده کرده استد.به همین سبب نگاهی داریم به این مجموعه و تمامی مجموعه هایی که از سال 1380 در این ماه از شبکه یک سیما پخش شده است:

"در مسیر زاینده رود"(1389)

 این مجموعه قرار است از اول ماه رمضان ساعت 22:15 ازشبکه یک پخش ‌شود و در آن مسعود رایگان، حسین محجوب، مهدی باقربیگی، مهرانه مهین ترابی، اشکان خطیبی، بهنوش طباطبایی، پردیس افکاری، مهرداد ضیایی، هومن برق نورد، افسانه پاکرو، مهدی سلطانی، الهه حسینی، فرخ نعمتی، حمیدرضا آذرنگ، مهران نائل و نیما نادری بازی می‌کنند.

*خلاصه داستان:

مهران سارنگ فوتبالیست جوان و با آتیه تهرانی که برای عقد قرارداد با یک باشگاه تازه تاسیس به اصفهان سفر کرده، طی تصادف با مسعود مصیب جوان نخبه اصفهانی، با او درگیر می‌شود و این آغاز ماجرایی طولانی است...

*حاشیه‌ها:

- مجموعه "در مسیر زاینده‌رود" تنها مجموعه ماه رمضان امسال بود که وقتی کلید خورد با حضور اسماعیل عفیفه، تهیه‌کننده و خبرنگاران نشست خبری برگزار شد و عفیفه توضیحاتی درباره این پروژه به خبرنگاران داد. این نشست خبری در دفتر او برپا شد.

-عفیفه در نشست خبری اعلام کرد از یک سال پیش با مهرانه مهین ترابی برای بازی در این پروژه صحبت کرده بود.

- حسن فتحی در این مجموعه همچون آثار قبلی‌اش سعی کرده از بازیگران تئاتر استفاده کند.

- شنیده می‌شود کریم باقری از تیم پیروزی و آرش برهانی از تیم استقلال در این مجموعه تلویزیونی بازی می‌کنند.

- در این مجموعه فتحی از مهدی باقربیگی برای بازی بهره برده که می‌تواند برای مخاطبان تا حدودی "قصه‌های مجید" او را تداعی کند.

- قرار بود 90 درصد لوکیشن ها در اصفهان باشد، اما گروه لوکیشن‌هایی در تهران پیدا کرد تا فضای اصفهان را داشته باشد و در مجموع 30 تا 35 درصد از کار در اصفهان ضبط  شود.

- حسن فتحی قصد دارد بعد از موفقیت "میوه ممنوعه" بخت خودش را بار دیگر با مجموعه "در مسیر زاینده‌رود" امتحان کند. او برای نگارش این مجموعه نیز همچون "میوه ممنوعه" از علیرضا نادری بهره برده است.

"چراغ‌های خاموش"(1380)

مجموعه "چراغ‌های خاموش" به کارگردانی کاظم بلوچی، نویسندگی علی خودسیانی و تهیه‌کنندگی بلوچی و محمد غلامپور برای ماه رمضان سال 80 تهیه شد. در این مجموعه اسماعیل شنگله، فرامرز صدیقی، هایده حائری، غزل ارجمند، مهدی سلوکی، رحیم نوروزی، خسرو احمدی، اسدالله منجزی، حسین چنگی، مهدی فقیه، محسن رمضانی، ولی‌الله شیراندامی و ... بازی کردند.

* خلاصه داستان:

بهزاد جوان 21 ساله‌ای است که در یک خانواده متمول زندگی می‌کند. پدر و مادرش آنقدر در کار خود غرق هستند که توجهی به فرزندان خود ندارند. بهزاد دوستان نابابی دارد و دچار مشکلات حاد می‌شود. او که از طرف پلیس تحت تعقیب است با پسر نابینایی آشنا می‌شود و در یک زندگی اجباری با این نوجوان روشندل پی به حقیقت پیرامون خود می‌برد. از سوی دیگر پدر و مادر همدیگر را متهم می‌کنند و خانواده در حال از هم پاشیدن است که حضور پدربزرگ مانع فرو ریختن خانواده می‌شود.

"نسیم رویا"(1381)

* شبکه یک مجموعه تلویزیونی "نسیم رویا" را به کارگردانی کاظم بلوچی و محسن عظیم‌نیا، نویسندگی حسن مشگلاتی و تهیه‌کنندگی محمدباقر فاضل برای ماه رمضان سال 81 آماده کرد. در این مجموعه بهزاد فراهانی، حسن جوهرچی، پرویز فلاحی‌پور، ژاله صامتی، آناهیتا همتی، شراره رخام، محمود جعفری، مهدی فقیه، زنده یاد لوریک میناسیان، نیما رئیسی و جلیل فرجاد بازی کردند.

* خلاصه داستان:

عده‌ای زن و مرد، جدا از هم با آدرسی که در دست دارند وارد خانه‌ای قدیمی می‌شوند که بعداً مشخص می‌شود خانه پدری آنهاست و همگی آنها خواهر و برادر هستند و از قدیم با هم مشکلاتی داشته و از هم گریزان بودند. آنها در این تجمع اجباری داستان خود را روایت می‌کنند. در انتها متوجه می‌شوند نامه‌ای از طرف پدر و بنا به درخواست مادر مرحوم شان نوشته شده تا آنها را با هم رو در رو کنند.

*حاشیه‌:

- کاظم بلوچی کارگردانی دو سال مجموعه ماه رمضان شبکه یک را بر عهده داشت. البته مجموعه‌های او زیاد مورد استقبال مخاطبان قرار نگرفت.

"یکی مثل من"(1382)

*شبکه یک مجموعه تلویزیونی "یکی مثل من" را به کارگردانی محسن شاه‌محمدی، تهیه‌کنندگی سیدجمال ساداتیان و نویسندگی مهدی سجاده‌چی برای ماه رمضان سال 82 تهیه کرد. در این مجموعه صالح آقامیرزایی، رونا قیصرنژاد، هما خاکپاش، زهره فکور صبور، بهروز سلطانی‌فر و بهناز توکلی به ایفای نقش پرداختند.

* خلاصه داستان:

این مجموعه روایتگر زندگی دختری به نام آهو است که در پرورشگاه بزرگ شده است. آهو با پسری ازدواج می‌کند و از وی صاحب فرزندی می‌شود، اما در همین حین شوهرش به دلیل کارهای قاچاق به زندان می‌افتد. در نتیجه آهو با بچه‌ای در شکم تنها می‌ماند و چاره‌ای جز پناه بردن به امام رضا (ع) ندارد. پس راهی مشهد می‌شود و ...

* حاشیه‌ها:

- نام این مجموعه در ابتدا "میعاد در سپیده دم" بود، اما تغییر کرد.

- این مجموعه ابتدا قرار بود به کارگردانی ابراهیم سلطانی‌فر تهیه شود، اما او در اواسط تصویربرداری از پروژه کنار کشید و محسن شاه‌محمدی جایگزین او شد.

"اگه بابام زنده بود"(1383)

*شبکه یک مجموعه تلویزیونی "اگه بابام زنده بود" را به کارگردانی همایون اسعدیان و تهیه‌کنندگی محمد رضایی برای ماه رمضان سال 83 روی آنتن فرستاد. در این مجموعه پرویز فلاحی‌پور، مهرانه مهین ترابی، سیامک انصاری، اشکان خطیبی، نادر سلیمانی، محسن قاضی‌مرادی و زهرا اویسی به ایفای نقش پرداختند.

* خلاصه داستان:

این مجموعه درباره چند جوان است که از بیکاری و بی‌پولی رنج می‌برند، به همین دلیل تصمیم می‌گیرند از مکانی سرقت کنند. آنها در قالب دستفروش رو به روی مکان مورد نظر سکنی می‌گزینند و سعی می‌کنند آنها را زیر نظر بگیرند تا نقشه خود را در فرصت مناسب عملی کنند، اما ...

* حاشیه‌ها:

- نام این مجموعه ابتدا "دزدان باشخصت" بود، اما مدیران شبکه یک تصمیم گرفتند نام این مجموعه را تغییر دهند.

- فیلمنامه این مجموعه را حمیدرضا باباگلی و جابر قاسمعلی نوشته بودند، اما بعد از پخش چند قسمت از این مجموعه قاسمعلی به دلیل تغییرات زیاد فیلمنامه و ضعیف بودن ساختار از تهیه‌کننده خواست نام او را از تیتراژ مجموعه حذف کنند.

- علاوه بر مجموعه "اگه بابام زنده بود"، مجموعه تلویزیونی "روح مهربان" از تولیدات گروه خانواده هم به کارگردانی امیر قویدل برای پخش در ماه رمضان نظر گرفته شد و قرار بود در برنامه سیمای خانواده روی آنتن برود، اما شبکه یک اعلام کرد به دلیل کیفیت بالا، این مجموعه بعدها از این شبکه پخش خواهد شد. البته پخش آن با تاخیر چند ساله همراه شد و در نهایت به صورت هفتگی از شبکه یک روی آنتن رفت.

"مرده متحرک"(1384)

*شبکه یک مجموعه تلویزیونی "مرده متحرک" را ماه رمضان سال 84 پخش کرد. از عوامل این مجموعه می‌توان به رضا کریمی کارگردان، سعید رحمانی فیلمنامه‌نویس و کتایون ریاحی، مجید صالحی، پرویز فلاحی‌پور، اسماعیل خلج، فردوس کاویانی و رامین ناصر نصیر بازیگران اشاره کرد.

* خلاصه داستان:

این مجموعه روایتگر جوانی به نام جلال است که به دلیل بدبیاری‌های مختلف قصد رفتن به ناکجاآباد را دارد، اما طی اتفاقاتی جنازه‌ای پیدا می‌کند که متوجه می‌شود میلیاردها تومان ارزش دارد.

* حاشیه‌ها:

- نام این مجموعه ابتدا "دوست اختصاصی من" بود، اما هنگام پخش نام این مجموعه به "مرده متحرک" تغییر کرد.

- حضور کتایون ریاحی در یک مجموعه پس از حضور موفق‌ در فیلم‌های سینمایی سال‌های گذشته بود.

- رضا کریمی، کارگردان بعد از پخش این مجموعه گفت: مجید صالحی منجر به تقویت بار طنز این مجموعه شد، چرا که مجموعه مبنا را بر تقویت طنز کار گذاشته بود، به همین دلیل سعی شد بازیگری انتخاب شود که این مشخصه ها را داشته باشد.

- سعید رحمانی، نویسنده این مجموعه هم بعد از پخش چند قسمت از "مرده متحرک" اعلام کرد مدیران صدا و سیما از تولید این مجموعه واهمه داشتند. علاوه بر آن دیالوگ‌های مجید صالحی بداهه‌ خودش بود.

نمایی از مجموعه "در مسیر زاینده‌رود"

"صاحبدلان"(1385)

*شبکه یک مجموعه "صاحبدلان" را به کارگردانی محمدحسین لطیفی، نویسندگی علیرضا طالب‌زاده و تهیه‌کنندگی رضا جودی برای ماه رمضان سال 85 آماده کرد. در این مجموعه حسین محجوب، محمد کاسبی، ثریا قاسمی، باران کوثری، مهرانه مهین ترابی، حمید ابراهیمی، برزو ارجمند، پوریا پورسرخ، سیروس گرجستانی و هائده حائری به ایفای نقش پرداختند.

* خلاصه داستان:

ماجرای زندگی دو برادر به نام های خلیل و جلیل را دنبال می کند که در انتخاب مسیر زندگی خود راه‌هایی کاملاً جدا از هم در پیش گرفته اند، اما اتفاقاتی آنها را رو در رو هم قرار می‌دهد.

* حاشیه‌‌ها:

- نام این مجموعه در ابتدا "ساده‌دلان" بود، اما بر مبنای تصمیم مدیران شبکه یک نام این مجموعه تغییر کرد، چرا که ممکن بود نام ساده دلان به مفهوم این مجموعه ضربه بزند.

- "صاحبدلان" پس از "وفا" دومین مجموعه مناسبتی محمدحسین لطیفی بود.

- رضا جودی با توجه به موفقیت نسبی مجموعه "مرده متحرک" برای دومین سال متوالی تهیه مجموعه مناسبتی شبکه یک را بر عهده گرفت.

- محمدحسین لطیفی بعد از پخش این مجموعه گفت: وقتی فیلمنامه علیرضا طالب‌زاده را خواندم، همان حسی را که به من منتقل شد ساختم. حال این تزریق حس ممکن است در فرد دیگری که فیلمنامه را می‌خواند متفاوت باشد. گرچه من در نگارش مراوده‌ای با طالب‌زاده نداشتم.

او اعلام کرد در این مجموعه می‌توانست از کاخ سعدآباد به دلیل فرعونی بودن قصه برای زندگی جلیل استفاده کند تا اشرافی بودن او را بیشتر نشان دهد، اما این اتفاق به دو دلیل نیفتاد. اول اینکه خودش علاقمند نبود این کار انجام شود و مردم فکر کنند زندگی جلیل از آنها خیلی فاصله دارد و او را از خودشان جدا بدانند. دوم اینکه باید هزینه مجموعه جواب می داد که اگر می خواست از لوکیشن چند میلیونی استفاده کند، تهیه کننده باید به زندان می رفت که این منطقی نبود.

- باران کوثری هم با بازی در "صاحبدلان" نخستین تجربه تلویزیونی‌اش را کسب کرد.

"اغماء" (1386)

*شبکه یک سیما مجموعه تلویزیونی "اغماء" را به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه‌کنندگی رضا جودی برای ماه رمضان 86 تهیه کرد. در این مجموعه امین تارخ، لعیا زنگنه، ایرج نوذری، ناصر ممدوح، عبدالرضا اکبری، حامد کمیلی، لادن طباطبایی، شیرین بینا، نفیسه روشن، سعید داخ، افشین سنگ‌چاپ، فلور نظری، شیوا خنیانگر، غزاله جزایری و کورش سلیمانی بازی می‌کنند.

* خلاصه داستان:

این مجموعه روایتگر زندگی دکتر طه پژوهان فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب است. او به دلیل جراحی‌های موفقی که روی رزمندگان داشته به عنوان پنجه طلا مشهور است. تا اینکه همسرش مولود مبتلا به بیماری حادی می‌شود و او بر سر دوراهی قرار می‌گیرد ...

* حاشیه‌ها:

- اتفاقی که برای پروژه "وفا" افتاد برای مجموعه "اغماء" هم رخ داد. علیرضا افخمی که ابتدا به عنوان ناظر کیفی در "وفا" حضور داشت، به تدریج به دلیل اعمال نظرهای بسیار بر فیلمنامه و تغییرات بیش از اندازه جایگزین فریدون جیرانی شد. همین اتفاق هم در "اغماء" افتاد و فیلمنامه‌ داریوش مختاری مورد تائید افخمی قرار نگرفت و خودش جایگزین او شد.

- علیرضا افخمی که همزمان ناظر کیفی مجموعه ماه رمضان شبکه سه سیما هم هست، به دلیل کمبود وقت نتوانست به موقع فیلمنامه را برساند و همین امر موجب شد متن‌ها با تاخیر برسد، حتی برخی روزها به دلیل آماده نبودن متن، گروه کار نمی‌کرد.

- گفته می‌شود بعد از ضبط چند قسمت از مجموعه "اغماء" مدیران شبکه یک تصمیم گرفتند لعیا زنگنه که در این مجموعه نقش متخصص بیهوشی را بازی می‌کند، با حجاب چادر در مجموعه حاضر باشد. همین امر منجر به قهر چند روزه زنگنه از پروژه شد، اما در نهایت او راضی شد چادر سر کند و دوباره سکانس‌های بدون چادر ضبط شود.

- رضا جودی با تهیه‌کنندگی مجموعه "اغماء" سومین سال متوالی است که تهیه‌کنندگی مجموعه‌های ماه رمضان را تجربه می‌کند.

- گفته می‌شود جودی قبل از اینکه کارگردانی این پروژه را به سیروس مقدم بدهد با مهدی فخیم زاده برای ساخت آن مذاکراتی کرده بود، اما فخیم‌زاده به خاطر حساسیت‌هایی که برای ساخت مجموعه دارد و محدودیت زمان برای تولید، کارگردانی پروژه را قبول نکرد.

- سیروس مقدم، کارگردان بعد از پخش مجموعه اعلام کرد کارگردانی این پروژه دو جذابیت خاص برایش داشت، اول اینکه این ژانر را تا به حال تجربه نکرده بود، چرا که محوریت کار پزشکی متافیزیکی و ماورایی بود. دیگر اینکه کار مناسبتی برای ماه رمضان است. 

"روز حسرت"(1387)

* شبکه یک مجموعه تلویزیونی "روز حسرت" را به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه ‌کنندگی مهران رسام برای ماه رمضان 87 تهیه کرد. در این مجموعه فرامرز قریبیان، افسانه بایگان، مهراوه شریفی‌نیا، پوریا پورسرخ، رحیم نوروزی و لیندا کیانی بازی می‌کنند.

* خلاصه داستان:

این مجموعه قصه‌ یک وکیل با بازی بایگان را دنبال می‌کند که به همراه همسرش ( قریبیان) و پسرش (پورسرخ) و عروسش (کیانی) زندگی آرامی دارد، اما او یک شب خوابی عجیب می‌بیند که زندگی او و خانواده‌اش را دستخوش تغییر و تحول می‌کند...

* حاشیه‌ها:

ـ قبل از "روز حسرت"، ساخت مجموعه "گل‌های گرمسیری" به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور برای ماه رمضان شبکه یک آغاز و برای رساندن به موقع کار، تدوین و آهنگسازی آن هم همزمان کلید خورد. با اینکه بارها از سوی شبکه یک و عوامل اعلام شد "گل‌های گرمسیری" ماه رمضان از شبکه یک روی آنتن می‌رود، اما ناگهان پروژه "روز حسرت" جایگزین آن شد.

ـ مهران رسام و سیروس مقدم بعد از گرفتن گوی رقابت از حریف تا دو هفته خبری از پروژه به خبرگزاری‌ها و مطبوعات نمی‌دادند. عنوان مجموعه "روز حسرت" هم در ابتدا "برزخ" بود که بعد از گذشت دو تا سه هفته از تصویربرداری نام آن تغییر کرد.

ـ رسام تا مدت‌ها حاضر به گفتن خلاصه داستان "روز حسرت" نبود و به گفتن یک جمله که داستانی متفاوت و ماورایی است، بسنده می‌کرد، اما بعد از مدتی خلاصه داستان مجموعه از سوی شبکه یک در اختیار رسانه‌ها گذشته شد.

ـ مقدم با کارگردانی مجموعه "روز حسرت" سومین سال است مجموعه‌ای برای ماه رمضان می‌سازد. او سال 81 مجموعه "عروج" را با حضور عبدالرضا اکبری، رامبد شکرآبی، کتایون ریاحی و لادن طباطبایی و سال 86 "اغما" را با نقش‌آفرینی امین تارخ، لعیا زنگنه، ایرج نوذری، حامد کمیلی، شیرین بینا، ناصر ممدوح و عبدالرضا اکبری ساخت.

ـ مقدم با ساخت مجموعه "اغما" با یک موضوع ماورایی مورد تقدیر عزت‌الله ضرغامی رئیس رسانه ملی قرار گرفت. 

- قریبیان که تاکنون در مجموعه‌های مناسبتی بازی نکرده بود، بخت خود را با "روز حسرت" امتحان کرد.

ـ علیرضا افخمی بعد از نوشتن چند قسمت از فیلمنامه "روز حسرت" و مورد توجه قرار نگرفتن مدیران شبکه از ادامه کار انصراف داد و مجموعه تا چند روز معلق ماند، اما بعد از چند روز افخمی با نوشتن یادداشتی اعلام کرد مشکلی ندارد با پروژه ندارد و همکاری با آن را ادامه می‌دهد.

ـ بایگان با بازی در مجموعه "روز حسرت" بعد از مجموعه "پیامک از دیار باقی" دومین بار بود در یک مجموعه مناسبتی به کارگردانی مقدم همکاری کرد. گفته می‌شد او برای بازی در "روز حسرت" قرارداد خود را برای بازی در فیلم "حریم" به کارگردانی رضا خطیبی لغو کرد.

"نردبام آسمان"(1388)

*شبکه یک مجموعه تلویزیونی "نردبام آسمان" را به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه‌کنندگی محسن علی‌اکبری برای ماه رمضان سال 88 آماده کرد. در این مجموعه وحید جلیلوند، برزو ارجمند، حسن پورشیرازی، وحید جلیلوند، ماهچهره خلیلی، شبنم قلی‌خانی، ویشکا آسایش و فرهاد قائمیان بازی کردند.

*خلاصه داستان:

"نردبام آسمان" مجموعه‌ای تاریخی است که زندگی‌ غیاث الدین جمشید کاشانی ریاضیدان برجسته، منجم ،‌کاشف عدد پی  و فیلسوف قرن نهم هجری را  در دو مرحله  کودکی تا نوجوانی و بزرگسالی در زمان زمامداری مغول ها در ایران روایت می‌کند. 

*حاشیه‌ها:

- در ابتدا قرار بود در ماه رمضان سال 88 مجموعه "شب هزار و یکم" به کارگردانی علی بهادر و تهیه‌کنندگی علی لدنی پخش شود، حتی در نشست خبری ویژه برنامه ماه رمضان اعلام شد، اما در دقیقه 90 "نردبام آسمان" جایگزین این مجموعه شد. نکته جالب این بود که ضرغامی در بخش خبر ساعت 22 شبکه دو مجموعه‌های ماه رمضان را اعلام کرد و گفت: تلویزیون سعی دارد بهترین مجموعه‌ها را برای ماه رمضان پخش کند. بعد از اعلام ضرغامی همه متوجه تغییر در مجموعه ماه رمضان شبکه یک شدند.

- محمدحسین لطیفی بعد از ساخت مجموعه‌های موفق و پرمخاطب "همسایه‌ها"،‌ "سفر سبز" و مجموعه‌های مناسبتی "وفا" و "صاحبدلان" در پنجمین تجربه تلویزیونی‌اش "نردبام آسمان" را در ژانر تاریخی ساخت. او از کارگردانانی است که تنها در ژانر خاصی کار نمی‌کند.

- شبکه یک اولین بار بود که در ماه رمضان مجموعه تاریخی پخش کرد.

- دکتر علی اکبر ولایتی مشاور این پروژه بود و دو بار از این مجموعه بازدید کرد. او در این بازدید "نردبام آسمان" را از نمونه‌های خوب تاریخ علم و تاثیر آن را بیش از صدها کتاب دانست.

- محمدحسین لطیفی قبل از پخش مجموعه "نردبام آسمان" گفت: سعی کرده‌ام دیالوگ‌های کار نه چندان محاوره‌ای باشد و نه چندان تاریخی تا مخاطب ارتباط برقرار کند. البته فکر می‌کنم بیننده در چند قسمت اول شوکه شود که کاری تاریخی با نوع روایتی می‌بیند که شبیه دیگر کارها نیست.

- وحید جلیلوند بعد از 9 سال دوری از فضای تئاتر از اجرا فاصله گرفت و در مجموعه "نردبام آسمان" بازی کرد. او قبل از پخش این مجموعه درباره میزان آزاد بودن بازیگران در ایفای نقش از سوی کارگردان گفت: خیلی زیاد، خیلی زیاد، خیلی زیاد! جو گیر نشده‌ام، اما کار کردن با حسین لطیفی نعمتی است که برای هر بازیگری آرزوی تجربه آن را دارم. چون می‌توان به او اطمینان کرد و همچون کوه پشت شماست. او در ایفای نقش بازیگر را آزاد می‌گذارد، اما پشت دوربین مراقب همه چیز است.

- شنیده شد شبنم قلی خانی برای بازی در "نردبام آسمان" از اسب افتاد، اما مشکل جدی برای او پیش نیامد.

------------

*گزارش : فاطمه عودباشی
کد خبر 1125442

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha