۱۳ مرداد ۱۳۸۹، ۱۷:۵۶

خبر تکمیلی مهر /

آتش سوزی پتروشیمی پردیس مهار شد / 5 نفر کشته شدند

آتش سوزی پتروشیمی پردیس مهار شد / 5 نفر کشته شدند

آتش سوزی و انفجار امروز در پتروشیمی پردیس منجر به کشته و جراحت شدید حداقل 6 نفر از کارکنان شاغل و خسارات بالا به یکی از واحدهای عملیاتی در این واحد پتروشیمیایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آتش سوزی و انفجار مهیبی در مجتمع پتروشیمی پردیس از حدود ساعت 14 بعد از ظهر امروز 13 مرداد ماه به دلیل انفجار در خط لوله انتقال اتان ایجاد شده است.

پیگیریهای خبرنگار مهر حاکی از آن است که نشت گاز در حین عملیات جوشکاری خط لوله انتقال اتان منجر به این حادثه مرگبار در مجتمع پتروشیمی پردیس واقع در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه) شده است.
 
گفته می شود به دلیل انفجار و آتش سوزیهای حاصل از آن تاکنون 5 نفر از کارکنان شاغل در دم جان باخته اند و وضعیت یکی دیگر از کارکنان حاضر در پتروشیمی نیز وخیم گزارش شده است.
 
در حال حاضر آتش سوزی و انفجار در مجتمع پتروشیمی پردیس به طور کامل مهار شده ضمن آنکه یکی از واحدهای عملیاتی هم به طور کامل خسارت وارد شده است.
 
انفجار یک هفته پس از افتتاح رسمی پتروشیمی
 
به گزارش مهر، فاز دوم پتروشیمی پردیس 6 مرداد ماه امسال با حضور محمود احمدی نژاد رئیس جمهور و وزیر نفت به عنوان بزرگترین تولید کننده اوره و آمونیاک خاورمیانه به بهره برداری رسمی رسیده بود.
 
با بهره برداری از این واحد پتروشیمیایی ظرفیت تولید اوره ایران به بیش از 4.4 میلیون تن افزایش یافت و رسما کشورمان به باشگاه صادرکنندگان اوره جهان پیوسته بود.
 
هدف از ساخت فاز دوم پتروشیمی پردیس تولید سالانه 680 هزار تن آمونیاک و یکهزار و 75 هزار تن اوره که در مجموع ظرفیت تولید سالانه اوره ایران را به چهار میلیون و 442 هزار تن افزایش می دهد.
 
برای ساخت این واحد حدود 450 میلیون دلار سرمایه گذاری شده که در بخش خرید لیسانس و مهندسی پایه شرکتهای کلاگ انگلستان و استامی کربن هلند، در بخش مهندسی تفضیلی و خرید تجهیزات تویو و چیودای ژاپن و در بخش ساختمان و نصب سازندگان داخلی مشارکت داشته اند.
 
بر اساس برآوردهای انجام گرفته ارزش محصولات فاز دوم پتروشیمی پردیس سالانه 280 میلیون دلار بوده که امکان بازگشت سرمایه در مدت چهار سال را فراهم می کند.
 
همچنین در بخش ساخت تجهیزات فاز دوم واحد اوره و آمونیاک پردیس سازنگان خارجی حدود 70 درصد مشارکت داشته اند.
خوراک مورد نیاز در فاز دوم پتروشیمی پردیس سالانه 670 ملیون متر مکعب گاز طبیعی بوده که قرار است از فازهای میدان پارس جنوبی تامین شود.
 
هم اکنون 82 درصد سهام پتروشیمی پردیس به سرمایه گذاری غدیر، 17 درصد به شرکت بازرگانی پتروشیمی و یک درصد باقی مانده به کارکنان این مجموعه واگذار شده است.
 
خبرگزاری مهر به زودی جزئیات دلایل ایجاد این حادثه در پتروشیمی پردیس را منتشر می کند.
کد خبر 1128658

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha