افسانه صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آیین نامه مداخلات چند وجهی برای پیشگیری از افت تحصیلی دانشجویان علوم پزشکی به صورت پایلوت اجرا شده که نتایج بسیار خوبی داشته از این رو از سال تحصیلی جاری به صورت کشوری اجرا می شود.
وی اضافه کرد: بر اساس این آیین نامه همه دانشجویان علوم پزشکی در تمام مقاطع از طریق سیستم سما که سیستم ثبت نمرات و کارنامه آموزشی دانشجویان است، مورد رصد قرار می گیرند و علت افت تحصیلی در همه جوانب بررسی می شود.
مسئول دفتر مرکزی مشاوره معاونت دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: درمانی که برای این اختلال پیش بینی شده بود، یک درمان غیردارویی بود و بیش از یکصد دانشجویی که این آیین نامه بر روی آنها اجرا شد، در معدل خود دو نمره ارتقا پیدا کردند.
وی تاکید کرد: در این طرح تنها دانشجویانی که در معرض مشروطی بودند قرار نداشتند بلکه برخی از دانشجویان بودند که در نیمسال قبلی خود معدل بالایی داشتند و ناگهان با افت چند نمره ای در معدل مواجه بودند از این رو با طیف های متعددی در این مطالعه مواجه بودیم.
صادقی خاطرنشان کرد: علت یابی افت تحصیلی دانشجو در مراکز مشاوره و با روشهای دقیق صورت می گیرد و به تناسب علت نیز راهکار ارائه می شود تا اگر مواردی با مشاوره های تحصیلی و علمی قابل حل باشد به ارتقای تحصیلی دانشجو کمک کند. طرح پژوهشی این موضوع از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مدیریت می شد و تمام هدف نیز این بود که دانشجو بهبود عملکرد داشته باشد.
مسئول دفتر مرکزی مشاوره معاونت دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: این امر موجب می شود که در بسیاری از هزینه های دانشگاه صرفه جویی شود و از مشروطی ها و طولانی شدن تحصیل پیشگیری شود.
نظر شما