۱ شهریور ۱۳۸۹، ۱۰:۵۳

تحلیل مهر/

جلاد غزه جانشین اشکنازی شد/ پرده جدید سناریوی ایران هراسی

جلاد غزه جانشین اشکنازی شد/ پرده جدید سناریوی ایران هراسی

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل : روز گذشته وزیر جنگ رژیم صهیونیستی جانشین رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم را معرفی کرد، فردی که فرماندهی حمله به غزه در جنگ 22 روزه را برعهده داشت و به داشتن روحیات ضد ایرانی شدیدتر از دیگر سران صهیونیست معروف است.

"ایهود باراک" عصر روز گذشته ژنرال "یوآو گالانت" را به عنوان جانشین "گابی اشکنازی" معرفی کرد و این در حالی است که گالانت در هفته گذشته به نقش داشتن در یک پرونده فساد متهم شده بود. گالانت فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل در حمله به غزه ( جنگ 22 روزه ) را برعهده داشت. جنگی که منجر به شهادت بیش از یک هزار و 400 نفر از ساکنان غزه شد.

نکته ای مهم سخنان روز گذشته ایهود باراک در معرفی گالانت این بود که وزیر جنگ رژیم اسرائیل انتخاب گالانت را تخیلات ماجراجویانه علیه ایران مرتبط کرد. 

یوآو گالانت کیست؟

گالانت متولد نوامبر 1958 در شهر یافا در مناطق اشغالی است. وی در سال 1977 وارد ارتش رژیم اسرائیل شد و به نیروی دریایی این رژیم پیوست. وی دارای مدرک لیسانس در رشته مدیرت مالی و بازرگانی از دانشگاه حیفا است. گالانت در اوایل دهه 1980 مدتی را در آلاسکا بود و در اواخر دهه 1990 به نیروی زمینی ارتش رژیم اسرائیل منتقل شد. او در سال 2002 درجه ژنرالی را اخذ کرد و در سال 2005 به عنوان فرمانده ارتش جنوبی اسرائیل انتخاب شد.

گالانت یکی از افرادی است که به دلیل جنایت هایش در جنگ 22 روزه غزه از سوی گروه های مختلف فلسطینی و حقوق بشر به عنوان جنایتکار جنگی معرفی شده و همانند مقامات کابینه سابق رژیم اسرائیل با محدودیت هایی در سفرهای خارجی خود مواجه است.

ایهود باراک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در کنار یوآو گالانت

هیاهوی رسانه های صهیونیستی در مورد گالانت   

در این میان رسانه های صهیونیستی در راستای مواضع ماجراجویانه انتخاب گالانت را به عنوان رئیس جدید ستاد مشترک ارتش اسرائیل پیامی به ایران ارزیابی کرده اند .

در این میان روزنامه یدیعوت آحارونوت پا را فراتر گذاشته و می نویسد : انتخاب گالانت نه تنها به معنای تغییر سیاست های نظامی اسرائیل است بلکه پیامی را نیز به ایران، سوریه، حزب الله لبنان و حتی دولت امریکا و کشورهای اروپایی در مورد برنامه های آتی تل آویو مخابره می کند.

اما انتخاب جانشین برای اشکنازی کمی زودتر از موعد مقرر (دو هفته ) انجام شده و به نظر می رسد که وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از این انتخاب به دنبال اهداف خاصی بوده است.

 با راه اندازی نیروگاه بوشهر، جهان بیش از گذشته به صلح آمیز بودن فعالیت هسته ای ایران پی برده و تحلیل های ارائه شده از سوی موسسات معتبر بین المللی نیز نشان می دهد که عقلای غرب نیز بر این نکته واقفند که نیروگاه بوشهر تهدیدی برای جهان محسوب نمی شود.

از مدتها قبل کارشناسان مسائل دفاعی و سیاستمدارن از این نکته سخن می گفتند که اسرائیل برای بقای خود که بر اساس خونریزی و کشتار بنا نهاده شده نیازمند آغاز جنگی جدید است و در این میان شاهد بودیم که ارتش رژیم صهیونیستی در ماه آگوست حمله ناموفقی را به جنوب لبنان انجام داد. 

از آن گذشته جهان در هفته جاری شاهد آغاز روند راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر بود. نیروگاهی که به رغم کارشکنی های غرب و بدقولی های روسیه سرانجام وارد روند راه اندازی شد. پیش از آغاز راه اندازی این نیروگاه رژیم صهیونیستی و حامیان آن تبلیغات گسترده ای را در مورد خطرناک بودن این نیروگاه آغاز کردند وحتی "جان بولتون" جنگ طلب ( نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل ) اعلام کرد که اسرائیل برای حمله به ایران فقط چند روز فرصت دارد.

پس از راه اندازی نیروگاه نیز این تبلیغات منفی پایان نیافت و مقامات رژیم صهیونیستی به فرافکنی در این رابطه ادامه دادند . برای مثال "یوسی لوی" سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با بی اعتنایی به تسلیحات هسته ای این رژیم پس از برگزاری جشن ایرانیان در خصوص راه اندازی نیروگاه بوشهر در بیانیه ای ادعا کرد: کاملا غیرقابل قبول است کشوری که آشکارا قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را نقض می کند، به تصمیمات آژانس بین المللی انرژی اتمی احترام نمی گذارد و به تعهدات خود در خصوص پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای پایبند نیست، از انرژی هسته ای استفاده کند.

اکنون به نظر می رسد که با راه اندازی نیروگاه بوشهر، جهان بیش از گذشته به صلح آمیز بودن فعالیت هسته ای ایران پی برده و تحلیل های ارائه شده از سوی موسسات معتبر بین المللی نیز نشان می دهد که عقلای غرب نیز بر این نکته واقفند که نیروگاه بوشهر تهدیدی برای جهان محسوب نمی شود.

اما چرا تل آویو همچنان بر طبل هراس افکنی می کوبد؟ فراموش نکنیم که در نشست امنیت هسته ای نیویورک و نشست بررسی ان.پی.تی قرار بر این شد که طرح خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای و زرادخانه هسته ای اسرائیل با جدیت بیشتری دنبال شود و اکنون با نزدیک شدن به زمان نشست کشورهای خاورمیانه در این مورد در سال 2011  تل آویو خود را در یک تنگای حساس می بیند از همین رو در تلاش است تا با خطرناک نشان دادن فعالیت هسته ای ایران و انجام تبلیغات در این مورد که تهران تا یک سال دیگر به سلاح اتمی دست پیدا می کند، کشورهای جهان بویژه خاورمیانه را از برنامه صلح آمیز ایران بترساند.

-----------------------

نگارش: عبدالحمید بیاتی   

کد خبر 1138559

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha