۲۹ شهریور ۱۳۸۹، ۱۳:۳۱

فاز هفت پردیس از آب شرب بی بهره است

فاز هفت پردیس از آب شرب بی بهره است

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: شهردار شهر جدید پردیس گفت: فاز هفت شهر جدید پردیس که قسمتی از مناطق کارگاهی بخش مرکزی تهران را در بر می گیرد از داشتن شبکه آبرسانی و آب شرب بی بهره مانده است.

هادی رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر در پردیس اظهار داشت: متاسفانه برخی خدمات ارائه شده از سوی ادارات خدمات رسان پردیس به صورت صد در صدی به مردم ارائه نمی شود.

این مسئول ادامه داد: فاز هفت شهر جدید پردیس که قسمتی از مناطق کارگاهی بخش مرکزی تهران را در بر می گیرد از داشتن شبکه آبرسانی بی بهره مانده و کارگران شاغل در کارخانه های مستقر در این نواحی محدوده شهر، از معضل یاد شده رنج می برند.
 
وی با اشاره به نقش مثبت نواحی کارگاهی شهر پردیس عنوان کرد: مناطق کارگاهی واقع در محدوده شهر جدید پردیس نقشی بی بدیل پیرامون ایجاد فرصتهای شغلی، صنایع تبدیلی و صنایع کوچک زودبازده ایفا می کنند.
 
رحمتی بیان داشت: اما متاسفانه این مناطق پرثمر به جهت کاستیهای موجود از داشتن آب شربی مناسب محروم است و آب نواحی مذکور به صورت غیربهداشتی از طریق تانکرهایی به کارخانه های مستقر در آن، حمل و مورد استفاده قشر زحمتکش کارگر قرار می گیرد.
 
شهرداری متولی آسفالت فازهای سه و چهار پردیس نیست
 
شهردار پردیس در خصوص برخی معابر نامناسب این شهر خاطرنشان کرد: از دیگر مشکلاتی که در فازهای یک و دو شهر پردیس وجود دارد معابر خاکی در برخی نقاط است که این مبحث از جمله موارد زیر ساختی و در حیطه مسئولیتی شرکت عمران پردیس می باشد.
 
این مسئول آسفالت فازهای سه و چهار شهر پردیس را نامناسب ارزیابی کرد و افزود: آسفالت فازهای سه و چهار شهر پردیس از وضعیت نامناسبی برخوردار است و این امر موجب آسیب رسیدن به خودروهای ناوگان عمومی و اتومبیلهای اغلب مدل پایین ساکنین کم درآمد این شهر می شود که مناطق مذکور نیز در محدوده خدماتی شرکت عمران پردیس قرار دارد.
 
وی با بیان اینکه شهرداری پردیس مسئول اجرای طرح آسفالت در فازهای سه و چهار نیست، عنوان کرد: به رغم تصور بیشتر اهالی ساکن در شهر جدید پردیس نهاد شهرداری مسئول اجرای طرح آسفالت در فازهای سه و چهار نیست.
 
هادی رحمتی ادامه داد: متولی تولید و ایجاد معابر، زیرساختهای خیابانها و شوارع در فاز سه شهر جدید پردیس "شرکت سرمایه گذاری مسکن" و محله های یک و دو از فاز چهار این شهر "شرکت خانه سازی رزمندگان" هستند و شرکتهای سازندگی یاد شده موظف به انجام کارکردهای مذکور هستند.
 
شهردار پردیس خواستار اقدامی اساسی در خصوص رفع معضل معابر اصلی فازهای سه و چهار شد و اظهار داشت: گاه دیده می شود که بخشهای تخریب شده مسیر مواصلاتی میان فازهای سه و چهار توسط لکه گیری و اشباع توسط خاک(خاک درمانی) به شکل موقت رفع معضل می شود اما این کارکردها، مقطعی بوده و کمبود اجرای طرح مناسب آسفالت ریزی در نواحی مذکور به شدت حس می شود.
 
مسیر میدان عدالت به فاز سه پردیس در تاریکی مطلق
 
این مسئول فقدان سامانه های روشنایی در مسیر میدان عدالت تا فاز سه را دلیل مراجعه جمع کثیری از مردم بیان کرد و افزود: تاریکی مطلق طی ساعات پایانی روز در مسیر اصلی بین میدان عدالت و فاز سه پردیس بیشترین مراجعت مردم را در پی داشته است.
 
وی بیان داشت: طی مذاکرات انجام شده، اداره برق ناحیه رودهن وجود بخشنامه ای کشوری را مانع اجرای سامانه های روشنایی خیابانها بیان و شرکت سازنده شهر را متولی ایجاد این بخش مهم معرفی می کند.
 
رحمتی عدم انجام وظایف از سوی دستگاههای خدمات رسان را باری مضاعف بر دوش شهرداری دانست و گفت: شهرداری
پردیس در این شهر وظیفه بسیاری از نهادهای خدمات رسان را به دوش گرفته است.
 
شهردار پردیس ادامه داد: به عنوان مثال چندی پیش شهرداری پردیس با خرید یک دستگاه بالابر ساماندهی، تعمیر و نگهداری سامانه های تیرها برق شهر را به عهده گرفت در حالیکه این موارد در حیطه وظائف شهرداری نیست اما این نهاد در راستای افزایش رفاه حال شهروندان، خود را مجاب به انجام آن می داند.
 
فقدان مدیریت واحد شهری معضل شهرهای ایران
 
این مسئول با اشاره به عدم مدیریت واحد شهری در کشور خاطرنشان کرد: به رغم بسیاری از کشورهای جهان، شهرهای ایران از فقدان مدیریت واحد شهری رنج می برند.
 
وی بیان داشت: در کشوری مانند ترکیه دستگاههای خدماتی، ادارات دولتی و حتی نهادهای انتظامی با مدیریت واحد شهری و زیر نظر شهرداری خدمات خود را ارائه می دهند اما در کشور ما هیچ اداره ای به طور رسمی از شهرداریها تمکین نمی کند.
 
هادی رحمتی خواستار اصلاح قانون شوراهای اسلامی شهر شد و افزود: شورای اسلامی شهرها نیز از ابزاری محکم جهت اشراف بر اقدامات نهادهای غیر از شهرداری برخوردار نیست و نمی توانند آنطور که باید بر کار دیگر دستگاهها نظارتی داشته باشند که قانونگذاران می توانند این کاستی قانونی را اصلاح کنند.
 
به هر روی شهر جدید پردیس علاوه بر معضلات مذکور از مشکلات بسیار دیگری نظیر کمبود محیطهای درمانگاهی، داروخانه شبانه روزی، قطعیهای پیاپی برق، کمبود فضاهای فرهنگی، نبود تصفیه خانه فاضلاب و غیره رنج می برد که رسیدگی و حل کاستیهای یاد شده می تواند به شکل مطلوبتری هدف دولت در راستای کاستن از بار جمعیتی پایتخت و گسیل آن به مناطق اطراف را جامه عمل بپوشاند.
 
پردیس یکی از شهرهای جدید استان تهران است که در فاصله ۲۰ کیلومتری شمال شرقی پایتخت و در دامنه رشته کوههای البرز قرار گرفته و بر اساس آخرین آمار به دست آمده جمعیت این شهر 56 هزار نفر و بر طبق طرح جامع تا 400 هزار نفر را در خود پذیرا خواهد بود.
کد خبر 1154694

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha