به گزارش گروه دانشگاهي "مهر"، دكتر طالبي در اين مراسم اظهار داشت: بسياري از خدمات الكترونيكي و ديجيتالي در عرصه پژوهش، آموزش و همچنين سيستم هاي اداري، نيازمند پي بستري مناسب بوده كه خوشبختانه اين پي بستر پس از ساليان تلاش مسئولان و متخصصين داخلي با قابليت هاي بسيار مناسب و متفاوت، در دانشگاه اصفهان راه اندازي شد.
دكتر ناصري موحدي نيا رئيس مركز محاسبات و فناوري دانشگاه اصفهان نيز با اعلام اينكه قابليت سرعت شبكه فيبر نوري افتتاح شده 10 گيگا بايت بر ثانيه است، گفت: تا كنون دو ميليارد و 500 ميليون ريال صرف خريد تجهيزات لازم جهت راه اندازي اين شبكه شده است.
وي از شبكه فيبر نوري دانشگاه اصفهان به عنوان يكي از بهترين شبكه هاي دانشگاهي در دنيا ياد كرد و گفت: در اين شبكه از آخرين فناوري دنيا استفاده شده است.
مشاور استاندار اصفهان در امور IT ادامه داد: يكي از قابليت هاي شبكه اين است كه با خريد و نصب تجهيزات و بدون نصب سوييچ ديگري، مي توان بيش از 10 هزار تلفن ديجيتال را به تلفن هاي دانشگاه اصفهان افزود:
موحدي نيا اظهار داشت: بيش از 1000 شبكه اختصاصي كاملا جدا از هم قابل راه اندازي بر روي اين شبكه هستند و در صورتي كه از شبكه درست استفاده شود ظرفيت آن تا چند سال آينده نيز بالاتر از تعداد كاربران و استفاده كنندگان خواهد بود.
وي اظهار اميدواري كرد كه تا دو هفته آينده با حل مشكلات مربوط به آغاز كار شبكه كه در هفته هاي اخير باعث برخي اختلالات در شبكه دانشگاه خواهد شد، توانمندي هاي فوق محقق شود.
نظر شما