پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۵۳

برخی وظایف وزارت صنایع به خانه‌های صنعت ‌و معدن تفویض شد

برخی وظایف وزارت صنایع به خانه‌های صنعت ‌و معدن تفویض شد

معاون حقوقی ، امور مجلس و استانهای وزارت صنایع و معادن از تفویض برخی از اختیارات این وزارتخانه به خانه‌های صنعت و معدن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج ندیمی با اشاره به نشست سه جانبه روسای خانه صنعت و معدن، سازمان صنایع و معادن استانها و وزرات صنایع ، واگذاری و تفویض برخی اختیارات این وزارتخانه با هدف کاهش تصدی گری دولت و حضور موثرتر تشکل‌ها و نهادهای مختلف صنعتی و معدنی را از جمله مهمترین اهداف این نشست برشمرد.

معاون حقوقی ، امور مجلس واستانهای وزارت صنایع و معادن اظهار داشت : بخشی از وظایف این وزارتخانه از جمله تهیه صدور جوازهای تاسیس و پروانه های بهره‌برداری به خانه های صنعت ‌و معدن واگذار می شود.  

به گفته وی ، نظارت و اقدامات لازم برای پیشرفت به موقع طرح‌های تولیدی صنعتی و معدنی، انتخاب واحدهای نمونه تولیدی و واحدهای برتر و تشویق تولیدکنندگان و ارائه راهکارهای ارتقا بهره‌وری و کارآمدی واحدهای تولیدی و مشارکت در تدوین لوایح برنامه‌های بلند مدت و استراژی های صنعتی و معدنی از جمله توافقات سه جانبه در این نشست است.
 
ندیمی با بیان اینکه این اقدام با رعایت ضوابط و مقررات صورت خواهد گرفت تصریح کرد: با اجرایی شدن این طرح، مردم و تشکل‌های مردم نهاد می‌توانند در اجرای مقررات  مشارکت بیشتری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: مطالب جمع‌آوری شده در جلسه این هفته در شورای معاونان مطرح و با امضا و تصویب وزیرصنایع و معادن ابلاغ خواهد شد.

کد خبر 1158843

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha