به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، خسرو ساکی ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح اولین مدرسه قرآنی کردستان، اظهار داشت: این مدارس در راستای توسعه، گسترش و تعمیق فرهنگ قرآنی در بین دانش آموزان راه اندازی خواهند شد و با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است، هر مدرسه قرآنی تعداد هزار و 200 دانش آموز را تحت پوشش برنامه های مختلف خود در حوزه علوم قرآنی قرار دهد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به توزیع شهرستانی و منطقه ای مدارس علوم قرآنی در سطح استان، بیان داشت: بر این اساس از تعداد 209 مدرسه قرآنی که در استان راه اندازی می شود تعداد 18 مدرسه در بانه، 10 مدرسه در بیجار، 9 مدرسه در دهگلان، 13 مدرسه در دیواندره، چهار مدرسه در زیویه، 9 مدرسه در سروآباد، شش مدرسه در سریش آباد، 24 مدرسه در سقز، 31 مدرسه در ناحیه یک سنندج، 22 مدرسه در ناحیه دو سنندج، 17 مدرسه در قروه، 20 مدرسه در مریوان، چهار مدرسه در موچش، 12 مدرسه در کامیاران، سه مدرسه در کرانی و هفت مدرسه در کلاترزان راه اندازی خواهد شد.
ساکی افزود: تلاش برای انس بیشتر با قرآن کریم و ارتقای سطح آموزش عمومی قرآن دانش آموزان در تمامی دوره های تحصیلی، تقویت بنیه اعتقادی و رفتاری دانش آموزان، غنی سازی اوقات فراغت آنان در مقابله با تهاجم فرهنگی و جذب حداکثری دانش آموزان و مشارکت آنان در توسعه و تعمیق قرآن و مفاهیم غنی آن جهت کاربردی کردن آن در زندگی از جمله اهداف راه اندازی مدارس قرآنی است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای اجرایی کردن طرح مدارس قرآنی در استان کردستان، دانش آموزان در طول یک سال و در سه ترم تحصیلی در 18 جلسه دو ساعتی نسبت به فراگیری آموزه های قرآنی اقدام می کنند و در پایان ضمن برگزاری آزمون به افراد شرکت کننده گواهینامه اهدا می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان در پایان گفت: سطوح آموزشی مدارس قرآن شامل روخوانی، روان خوانی، تجوید و مفاهیم است و حداقل تعداد دانش آموزان برای تشکیل هر کلاس 15 و حداکثر 30 نفر بوده و دانش آموزان تنها مجاز به شرکت در یک سطح هستند.
در ادامه این مراسم که با حضور فرماندار سنندج، رئیس مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار گردید، اولین مدرسه قرآنی کردستان افتتاح شد.
نظر شما