به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، مهندس محمدجواد محمدي زاده با اعلام اين مطلب در مراسم روز جهاني آتش نشاني گفت: زنان آتش نشان نيز فعاليت منسجم خود را از دهه فجر آغاز مي كنند و اكنون در حال طي كردن مراحل استخدام، آموزش و... هستند.
وي در ادامه يكي از مولفه هاي موثر در زمينه مديريت شهري را تامين ايمني لازم در شهر دانست و اظهار داشت: تهران شهري است كه ضوابط ايمني و اطفاء حريق در ساخت و سازها و تجهيز ساختمانهاي عمومي آن رعايت نشده و به لحاظ مسائل ايمني بسيار آسيب پذير است و حتي خود ايستگاههاي آتش نشاني نيز از نظر سازه و پراكنش استاندارد نيستند.
معاون خدمات شهري شهرداري تهران همچنين افزود: براساس استانداردهاي جهاني به ازاي هر 50 هزار نفر يك ايستگاه آتش نشاني بايد وجود داشته باشد در حاليكه در تهران به ازاي هر 150 هزار نفر يك ايستگاه آتش نشاني وجود دارد.
به گفته وي براساس هدف گذاري هاي صورت گرفته تهران بزودي داراي 115 ايستگاه آتش نشاني مي شود و به ازاي هر 70 هزار نفر يك ايستگاه خواهيم داشت.
وي اضافه كرد: براي احداث اين ايستگاهها به 42 ميليارد تومان اعتبار نياز است و تاكنون با تامين بخش زيادي از بودجه ها، 8 ميليارد و 800 ميليون تومان كسري بودجه داريم.
به گفته محمدي زاده تاكنون 33 ميليارد و 300 ميليون تومان براي ساخت ايستگاههاي آتش نشاني سرمايه گذاري شده است.
نظر شما