به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به بندرماهشهر، سید رحیم شریف موسوی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر پتروشیمی مارون یکی از بزرگترین مجتمع های تولید کننده محصولات پتروشیمی در ایران است، گفت: خوراک این مجتمع پتروشیمی از واحدهای ان جی ال اهواز دریافت شده که پس از فرآورش اولیه یک میلیون و 900 هزار تن خوراک توسط خطوط لوله به ماهشهر منتقل می شود.
مدیر عامل مجتمع پتروشیمی مارون با اشاره به ساخت دومین واحد اولفین جهان در بندر ماهشهر به ظرفیت یک میلیون و یک صد هزار تن اتیلن تصریح کرد: در این واحد سالانه 200 هزار تن پلی اتیلن تولید می شود.
وی با تاکید بر اینکه اتیلن تولیدی در پتروشیمی مارون به واحدهای پایین دستی اچ.پی. پی ، ای. جی به ظرفیت 440 هزار تن و پتروشیمی لاله به ظرفیت 300 هزار تن تحویل می شود بیان کرد: همچنین 200 هزار تن پلی اتیلن تولیدی به یک واحد پی .پی (پروپیلین ) تحویل داده می شود.
وی با اشاره به کمبود خوراک مورد نیاز واحد پروپیلن پتروشیمی مارون بیان کرد: قرار است به زودی با مشارکت بخش خصوصی و شرکت ملی صنایع پتروشیمی یک مجتمع جدید پترشیمی تحت عنوان سلمان فارسی با ظرفیت 450 هزار تن پروپیلن در بندرماهشهر ساخته شود.
شریف موسوی با اعلام اینکه در صورت ساخت پتروشیمی سلمان فارسی کمبود خوراک واحدهای پروپیلینی در بندر ماهشهر مرتفع می شود، اظهار داشت: سرمایه گذاران پتروشیمی مارون قصد مشارکت سرمایه گذاری در مجتمع پتروشیمی بوشهر در منطقه بندر عسلویه را دارند.
مدیر عامل پتروشیمی مارون از ارائه پیشنهادی به شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای ایجاد سومین منطقه متمرکز تولید محصولات پتروشیمی در کشور خبر داد و افزود: مطالعات و کارشناسی های جامعی برای ایجاد یک قطب جدید پتروشیمی در بندر چابهار انجام شده است.
وی با اشاره به بررسی های انجام شده برای ایجاد چهارمین منطقه ویژه تولید محصولات پتروشیمی در کشور تبیین کرد: این دو منطقه جدید در کنار مناطق ویژه اقتصادی انرژی عسلویه و بندر ماهشهر می تواند منجر به توسعه صنایع پتروشیمی در نقاط مختلف کشور شود.
مدیرعامل پتروشیمی مارون با تاکید بر اینکه سرمایه گذاران خصوصی این مجموعه حدود 2 میلیارد و 500 میلیون دلار در طرح های پتروشیمی بوشهر و سلمان فارسی سرمایه گذاری خواهند کرد، بیان کرد: برای ساخت پتروشیمی بوشهر قرار است سرمایه گذاران پتروشیمی مارون و مجموعه ساتا مشارکت داشته باشند.
وی با اشاره به تولید بنزین پیرولیز در مجتمع پتروشیمی مارون تاکید کرد: پیشنهاد خود را برای استحصال بنزین معمولی از این واحد به شرکت ملی صنایع پتروشیمی ارائه کرده ایم.
شریف موسوی با اشاره به اینکه هم اکنون تولید بنزین در سه مجتمع پتروشیمی به دلیل وجود مازاد تولید در داخل کشور متوقف شده است، یادآور شد: هم اکنون تولید بنزین مورد نیاز کشور در سه مجتمع پتروشیمی انجام می شود که این سه واحد می تواند نیازهای کشور را پاسخگو باشد.
نظر شما