پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۷:۳۱

هزار معلم جدید در گلستان جذب شدند

هزار معلم جدید در گلستان جذب شدند

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش گلستان گفت: نزدیک به هزار و 60 نفر به کادر آموزش و پرورش استان اضافه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عیسی پائین محلی عصر چهارشنبه در نشست فرهنگیان استان افزود: در حال حاضر حدود 75 درصد نیروهای حق التدریسی استان به صورت قراردادی و رسمی درآمده اند.

وی اظهار داشت: همچنین نزدیک به 22 هزار فرهنگی و 290 هزار دانش آموز مشغول به تدریس و تحصیل هستند و 80 درصد دانش آموزان نیز از طریق کارت ملی در مدارس ثبت نام شده اند.

وی اضافه کرد: در سال گذشته ارتقا 10 رتبه ای آموزش و پرورش استان گلستان از رتبه 18 به رتبه هشت را شاهد بودیم و استان به عنوان پرجهش ترین استان در کنکور سراسری 88 در کشور مطرح شد، کسب رتبه اول خوارزمی در کشور، ارتقاء دوره های برگزاری ضمن خدمت از رتبه 23 به 8 کشوری ، رشد 54 درصدی در برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری معاونت پرورشی و رتبه اول صرف جویی در مصرف برق از عمده ترین امتیازات آموزش و پرورش استان بوده است.
 
پائین محلی بیان داشت: آموزش و پرورش استان تا کنون 31  آزمون را برگزار کرده و از شرکت 16 هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و افزود نزدیک به 24 هزار نفر در کنکور سراسری 89 - 88  شرکت کردند.
 
وی به ارائه  پیشنهاداتی در زمینه آموزش و پرورش پرداخت و افزود: تدریس واحد درسی با عنوان آسیبهای اجتماعی برای دانش آموزان مقطع متوسطه، انعقاد تفاهم نامه حوزه علمیه با آموزش و پرورش استان در خصوص همکاری های متقابل ، ایجاد نهاد نمایندگی ولی فقیه در آموزش و پرورش استان ها ، واگذاری اختیارات تصمیم گیری منابع مالی صندوق ذخیره فرهنگیان در استانها به مدیران کل می تواند گام موثری در راستای تحول بنیادین در آموزش و پرورش باشد.
کد خبر 1165669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha