حجت الاسلام محمد باقر عبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند با تاکید بر توجه متولیان مساجد به برنامه ریزی حساب شده برای مقابله با جنگ نرم افزود: مساجد باید به عنوان مکانی فرهنگی و معنوی به کتابخانه مجهز شوند.
وی گفت: امام جماعت مسجد هم از نظر علمی و رفتاری و هم از نظر عاطفی، باید بتواند پاسخگوی نیاز جوانان باشد و آنان را در برنامه های مسجد به نحو درستی بکار گیرد.
عبادی اظهارداشت: وقتی جوان احساس کند در مسجد دست دارد و سهیم است، مسجد را خانه خود فرض خواهد کرد و بنابراین در احیا و آبادانی و فعالیتهای مسجد نیز کوشا خواهد بود.
وی با بیان اینکه در مساجد همچون آموزش و پرورش و دانشگاه ها، پیوند اولیای جوانان با مسجد، امام جماعت و متولیان آن نقش حیاتی دارد، ادامه داد: پدر و مادر می توانند آشتی بین جوان و مسجد را تسهیل کنند.
عبادی اظهار داشت: والدین باید دست فرزندان خود را از دوران کودکی که مهمترین زمان عمر است، در دامن مسجد قرار دهند اما بسیاری از والدین از اهمیت این مسئله غافلند بطوری که فرزندانشان رها هستند و خود در مسجد به سر می برند.
وی همچنین گسستگی برخی خانواده ها از نظر روانی را یکی از علل غافل بودن آنها از مسایل معنوی فرزندانشان ذکر کرد و گفت: در این خانواده ها هر یک از اعضا راه خود را می روند که این بر خلاف تعلیمات اسلامی می باشد.
عبادی بیان داشت: براساس دین اسلام اعضای خانواده باید بسیار به هم پیوسته و عواطف بین آنان برقرار و ثابت باشد و در مسائل بویژه فرهنگی و اجتماعی نیز یار و مددکار یکدیگر باشند.
به گفته وی رسانه ها و صدا و سیما نیز باید نقش با اهمیت نماز و مسجد را به درستی برای جامعه تبیین کنند.
عبادی با بیان اینکه امروز اهمیت نماز و مسجد از کمربند ایمنی در زمینه تخلفات راهنمایی و رانندگی به مراتب بیشتر است، افزود: امروز گرایش جوانان به مسجد نسبت به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بهتر و بیشتر شده است.
وی ادامه داد: در دوران ستمشاهی بگونه ای فرهنگ سازی شده بود که یک جوان از نماز خواندن خجالت می کشید و نماز برای او به عنوان عقب ماندگی و ارتجاع معرفی شده بود.
امام جمعه موقت بیرجند یادآور شد: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، گرایش به نماز و مساجد، رونق بیشتری پیدا کرده اما هنوز در حد ایده آل نیست و تا رسیدن به آن فاصله بسیار وجود دارد.
عبادی بیان کرد: بعد از انقلاب اسلامی هر زمانی که فضای دینی و ارزشی بیشتری بر جامعه حاکم شده و کارگزاران آن نیز اهتمام بیشتری به مسجد و نماز داشته اند، به تبع آن گرایش به نماز و مسجد و ارزشهای دینی در جامعه افزایش یافته است.
نظر شما