به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حجت السلام بهرام محمدیان چهارشنبه در دومین روز از نوزدهمین اجلاس سراسری نماز در بیرجند افزود: در بین بسیاری از خانواده ها، هنوز هر چه از دین نقل می شود در حد یک توصیه است و هر چه از علم مطرح می شود، به عنوان یک الگوی تربیتی مطرح می شود.
وی گفت: این در حالیست که اگر مفهوم واقعی دین از گذشته به خوبی تبیین می شد، امروز ما با نسلی مواجه بودیم که دین را به عنوان ستون و پایه اصلی و علمی رفع مشکلات قلمداد می کردند.
محمدیان در ادامه به تعارضات رفتاری و عملی خانواده ها اشاره نمود و گفت: فهم دین زمانی به خوبی محقق می شود که خانواده ها وحدت رویه در برنامه های تعلیم و تربیتی اتخاذ کنند.
وی در ادامه از تلویزیون و دیگر رسانه ها به عنوان مزاحمان جدید در بین خانواده ها یاد کرد و گفت: زمانی خانواده دارای چارچوب مشخص بود و حریم های خصوصی رعایت می شد، اما با ورود این رسانه به داخل منازل، مزاحمت هایی جدید در برنامه های تعلیم وتربیتی خانواده ها بوجود آمد و این زمانی بیشتر مشکل آفرین شد که فرهنگ استفاده درست از این رسانه ها را نیز بعضی از خانواده ها نیاموخته اند.
وی در ادامه گفت: با وجودی که خانواده ها در فرزند آوری هیچ مشکلی ندارند، اما در فرزند پروری با مشکل مواجه هستند و همین مسئله در نحوه مواجه فرزندان با نماز و مسجد موثر می باشد.
به گفته محمدیان خانواده نخستین جایگاه برای رشد و تعالی فرزندان می باشد و لذا اقامه نماز تنها یک تکلیف فردی نیست بلکه حفاظت کننده انسان از آتش است و این جهت نماز در خانواده بسیار مهم است.
وی از مسجد به عنوان مهمترین جایگاه اقامه نماز یاد کرد و گفت: اگر می خواهیم نماز با کیفیت بالا و در قالب های امر به معرف و نهی از منکر اقام شود، باید مساجد را برای اقامه چنین نمازی مهیا کنیم و برعهده کسی است که بالاترین مقام دینی را در مساجد داشته باشند.
نظر شما