به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، "اسماوی زن" شامگاه چهارشنبه در جلسه هیئت اعزامی از دانشگاه بین المللی اسلامی مالزی با استاندار زنجان با ابراز خوشحالی از آغاز همکاری های دانشگاهی دو کشور گفت: توسعه اقتصادی مالزی یک دهه است که اتفاق افتاده و این توسعه در ابتدا به دلیل توسعه دانشگاه ها بوده است.
"اسماوی زن" تصریح کرد: اکنون دولت مالزی متوجه این نکته شده است که دانشگاه ها نقشی اساسی در توسعه کشور دارند و الآن زمان مناسبی است تا دانشگاه ها به میدان بیایند و گرچه هدف ایران ارتباط اقتصادی دو کشور بود اما اگر فرصتی به ما داده شود می توانیم پیشرفت های خوبی در زمینه دانشگاهی داشته باشیم.
وی خاطر نشان کرد: پیشرفت و توسعه شهر کوالالامپور به خاطر استفاده از ظرفیت های دانشگاهی بوده است و نمونه دیگر این موضوع شهر الکترونیکی مالزی است که مرحله به مرحله در حال تکمیل و توسعه است.
"اسماوی زن" دیدگاه استاندار زنجان و توجه ایشان به این مسئله را بسیار درست و ارزشمند دانست و افزود: چندی پیش در کنفرانسی که با موضوع برنامه ریزی اقتصادی و داشتن اقتصاد برتر برگزار شد توجه به دانشگاه ها نکته ای ضروری برای تحقق این این امر عنوان شد.
بنیانگذار دانشکده معماری دانشگاه بین المللی اسلامی مالزی گفت: دیروز جلسات خوبی با دانشگاه های زنجان داشتیم و مطمئن هستم می توانیم همکاری های بسیار خوبی در سطح دانشگاهی داشته باشیم.
"اسماوی زن" اظهار داشت: برای توسعه و پیشرفت مالزی ابتدا از توسعه روستاها شروع کردیم و سپس شهرها را توسعه دادیم و با تجربه موفقی که در زمینه صنعت گردشگری داشته ایم می توانیم آن را در اختیار سازمان میراث فرهنگی استان زنجان قرار دهیم.
وی یادآور شد: کشور مالزی در طی 30 سال گذشته با ترقی و پیشرفت روستاهای خود توانست تبدیل به یک کشور توسعه یافته شود و خوشحالیم که در زنجان مغزهای اقتصادی و فرهنگی وجود دارد و شخصی همانند دکتر رئوفی نژاد آنها را حمایت می کند.
بنیانگذار دانشکده معماری دانشگاه بین المللی اسلامی مالزی، باستان شناسی و مرمت آثار تاریخی کشور ایران را بسیار عالی عنوان کرد و اذعان داشت: ایران در زمینه باستان شناسی و مرمت آثار تاریخی بسیار عالی عمل کرده است و ما خواستار استفاده از تجربیات ایران در این زمینه هستیم؛ ضمن اینکه ما نیز می توانیم در زمینه شهرسازی، جهانگردی و توسعه صنعت گردشگری به ایران کمک کنیم.
استاد دانشگاه بین المللی اسلامی مالزی "غرور ملی" ایرانیان را بسیار ارزشمند دانست و گفت: ایرانی ها به دلیل برخورداری از یک فرهنگ غنی و قدمت تاریخی "غرور ملی" دارند که مالزیایی ها آن را ندارند چرا که به مدت طولانی در استعمار کشور انگلستان قرار داشته اند و نتوانسته اند این روحیه را در خود تقویت کنند.
رئیس دانشکده معماری دانشگاه بین المللی اسلامی مالزی نیز توسعه جهانگردی و آموزش آن در ایران را نیازمند همکاری یکی دیگر از دانشگاه های مالزی با عنوان UTM دانست و افزود: این دانشگاه در زمینه آموزش جهانگردی و مباحث مربوط به آن قدمت طولانی دارد که برای برگزاری دوره های دو ساله در ایران می توان از این دانشگاه کمک گرفت.
"منصور" اظهار داشت: دانشگاه بین المللی اسلامی مالزی توانایی برگزاری دوره های کوتاه مدت سه هفته تا سه ماهه را دارد و دانشکده فنی دانشگاه نیز آماده است تا همکاری خود را در زمینه شهرسازی باکشور ایران و سازمان میراث فرهنگی استان زنجان آغاز کند.
نظر شما