به گزارش خبرنگار مهر، هادی ابراهیمی صبح پنجشنبه در مراسم اختتامیه همایش کشوری ایمنی غذا و دارو در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) گفت: حاکمان و کارگزاران باید در راستای به وجود آوردن فضای امن از جمله امنیت در مواد غذایی حرکت کنند.
وی افزود: تحقق امنیت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و از همه مهمتر امنیت روانی به مقوله رضایتمندی اجتماعی کمک می کند که شرط دوام و بقای دولتها و حکومتهاست.
ایراهیمی یادآور شد: ناراضی تراشی حکومتها در مسئله ایجاد امنیت باعث از دست دادن ثبات می شود.
وی خاطرنشان کرد: امروز برای ایجاد مقوله امنیت، نیازمند همگرایی و وحدت هستیم که از درون ظرفیت سازی بین دستگاه ها و یک نظام ایجاد می شود.
معاون سیاسی استانداری مازندران اظهار داشت: متاسفانه پدیده قاچاق که بعضا از کنار آن به سادگی عبور می کنیم از آسیبها و تهدیدهای جامعه محسوب می شود که می تواند اشکال متفاوتی داشته باشد.
وی گفت: بیشتر شکایتهایی که در کشور داریم معطوف به غذا، دارو و محصولات تولیدی است.
ابراهیمی با اشاره به اینکه نظام سلامت کشور باید به صورت هماهنگ و یکپارچه در همه بخشها عمل کند، تصریح کرد: در این خصوص، وحدت رویه باید در همه بخشها حاکم باشد.
وی با بیان اینکه مازندران قطب استراتژیک برخی تولیدات در کشور است، افزود: متاسفانه به دلیل ظرفیتی که در تولید محصولات مازندران وجود دارد، استفاده از سموم کشاورزی چهار برابر شده و این زنگ خطری جدی برای تامین موادغذایی است.
ابراهیمی با اشاره به اینکه کیفیت صنعت غذایی باید مورد توجه قرار گیرد، یادآور شد: برگزاری همایشهای اینچنینی می تواند بستری در راستای سیاستهای این حوزه ایجاد کند که در جامعه سالم و نهادینه شدن نظام سلامت ضروری است.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت نگاه ویژه ای به مازندران داشته باشد، تصریح کرد: باتوجه به جمعیت شناور مازندران، امکانات بهداشتی و درمانی خاص باید در این استان استقرار پیدا کند.
ابراهیمی گفت: برخی زیرساختهای بهداشتی و درمانی مازندران باید اصلاح شود.
معاون سیاسی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: سهم برخورداری مازندران از اعتبارات ملی مناسب نیست و این نگاه مسئولان باید تغییر کند.
نظر شما