حسن مسلمی نائینی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: 800 عضو هیئت علمی معارف اسلامی داریم که تنها 10 درصد آنها دارای مدرک دکتری هستند. وقتی دانشجو مشاهده می کند اساتید رشته های تخصصی اش دارای مدرک دکتری هستند اما مدرس معارفش دکتر نیست شاید از نظر روحی یک مقدار بر رویش تاثیرگذار باشد.
وی اضافه کرد: تعداد زیادی از اعضای هیئت علمی تربیت بدنی نیز مربی هستند و خیلی کم در این زمینه دکتر داریم. همچنین تعداد زیادی از اعضای هیئت علمی دانشگاهها در حوزه معارف و تربیت بدنی را مربیان پیمانی تشکیل می دهند.
مدیرکل بورس و امور دانشجویان خارج کشور از فعالیت 18 هزار عضو هیئت علمی با مرتبه مربی در آموزش عالی کشور خبر داد و به مهر گفت: این تعداد عضو هیئت علمی با مرتبه مربی واقعا زیاد است. فقط 100 نفر از آنها طی سال گذشته برای تحصیل در مقطع دکتری آمده اند که این تعداد خیلی کم است.
مسلمی نائینی از حذف برخی شرایطی خبر داد که به مانعی در برابر ادامه تحصیل مربیان تبدیل شده بود و گفت: یکی از این شرایط این بود که مربیان باید 60 درصد ارتقاء را کسب می کردند تا بتوانند ادامه تحصیل دهند. واقعا امکان کسب این 60 درصد به راحتی برایشان میسر نبود. این شرط حذف شد تا مربیان بتوانند از فرصت ادامه تحصیل در قالب بورسیه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه "دیگر انتظار داریم مربیانی که در خود قابلیت ادامه تحصیل را می بینند حتما از فرصت استفاده کنند" به مهر گفت: علاوه بر مربیان رسمی آزمایشی برای مربیان پیمانی نیز این تسهیلات را ایجاد کردیم که بتوانند ادامه تحصیل دهند. وزارت علوم در این زمینه فقط حمایت مالی می کند ولی اخذ پذیرش در یک دانشگاه توسط خود فرد صورت می گیرد. اصولا دانشگاهها با مصاحبه علمی که انجام می دهند می توانند آنها را بپذیرند.
نظر شما