به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی عراقی افزود: در سالهای گذشته با همکاری فارغالتحصیلان دانشگاههای داخلی، تمامی مراحل جمعآوری آمار و اطلاعات، طراحی های نرمافزاری و مدل سازی ها و شبیه سازیهای ترافیکی و طرح جامع حمل و نقل و ترافیک بدون استفاده از همکاری کشورهای خارجی انجام شده است.
وی اظهار کرد: بومیسازی مطالعات خارجی در تهران سبب شده تا با پایان یافتن مدیریت سلیقهای بستر کار علمی و قابل دفاع در حوزه ترافیک رونق پیدا کند، چنانچه در حال حاضر بسیاری از برنامههای زیرساختی بخش حمل و نقل عمومی با استفاده از تجارب آزموده شده و موفق روز دنیا و بر پایه تغییرات آن بر اساس ویژگیهای کلانشهری مانند تهران صورت پذیرفته است.
عراقی اضافه کرد: پروژههایی مانند احداث خطوط اتوبوسهای تندرو، هوشمندسازی ترافیک تهران، ساماندهی خطوط تاکسیرانی، طرحهای پارکینگسازی، شیوههای جدید آمارگیری ترافیکی توسط دانش آموزان و دانشجویان و سایر پروژههای کلان دیگر، از جمله مصادیق نوع نگاه مدیریت شهری تهران به استفاده از تجارب جهانی و بومی سازی این تجربیات است.
وی تصریح کرد: این رویکرد سبب شده تا مدیریت ترافیک شهر بر پایه اصول علمی و به دور از تصمیمات غیر علمی و شکست خورده جهانی اجرا شود که این امر صرفهجویی قابل توجهی را در وقت و هزینه شهرندان به دنبال داشته است.
نظر شما