محسن امیری در گفتگو با خبرنگار مهر در بجنورد با بیان اینکه کودکان آینده سازان جامعه فردای ما هستند اظهارداشت: برای اینکه بتوانیم جامعه ای اهل مطالعه برای کشورمان رقم بزنیم باید بخش کودکان را در کتابخانه های خود فعال کنیم و از این سنین والدین باید فرهنگ مطالعه را به فرزندان خود یاد بدهند.
وی تصریح کرد: با وجود استقرار واحدهای دانشگاهی در بجنورد و حضور دانشجویانی از نقاط مختلف کشور در این دانشگاهها متأسفانه با کمبود فضای زیربنایی کتابخانه ای مواجه هستیم.
به گفته وی در حال حاضر به منظور حل مشکل فضا، روزهای فرد و زوج برای حضور مراجعان تعیین شده است.
امیری اظهار داشت: با راه اندازی کتابخانه مرکزی سه هزار و 770 مترمربع به فضای زیربنایی کتابخانه ای بجنورد اضافه خواهد شد و لازم است که سازمانهای فرهنگی و مسئولان استان برای تکمیل و بهره برداری سریع تر از این کتابخانه اقدام کنند.
سرپرست اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بجنورد همچنین گفت: در حال حاضر 53 هزار و 982 عنوان و 69 هزار و 864 جلد کتاب در کتابخانه های عمومی بجنورد موجود است و سه هزار جلد دیگر نیز پس از ثبت، وارد خواهد شد.
این مسئول فرهنگی بجنورد، جمع کل امانت کتاب در کتابخانه های عمومی بجنورد را طی ماه گذشته 14 هزار و 174 مورد ذکر کرد.
نظر شما