رجب دوردی طاطار در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: شیلات گلستان برای جلوگیری از هزینه ها و خسارت های بخش آبزی پروری، فعالیت های مختلفی را در مناطق استان دنبال می کند که از آن جمله به اجرای دوره های آموزشی بصورت عمومی و تخصصی در زمینه مدیریت پرورش ماهی، توزیع بروشورها و پوستر های ترویجی در مناطق مختلف و ارائه خدمات کارشناسی در زمینه آبزی پروری می توان اشاره کرد.
مسئول نمایندگی شیلات آق قلا تاکید کرد: این فعالیت ها باعث ارتقای سطح آگاهی و اطلاعات علمی فعالان این بخش شیلاتی می شود.
وی انتخاب بچه ماهی با وزن بالا، سالم و با کیفیت و رعایت اصول تغذیه صحیح را از شاخصهای اصول مدیریت پرورش ماهی ذکر کرد و گفت: رعایت بسیاری دیگر از اصول مدیریت پرورش ماهی از جمله اصول آماده سازی استخرها، استفاده از کارشناس مجرب و سایر موارد دیگر در این زمینه می تواند در صورت بکارگیری مناسب و به موقع، از بروز بسیاری از خسارت های احتمالی جلوگیری کند.
طاطار در ادامه افزود: در سال جاری حدود 500 هکتار از سطح زیر کشت پرورش ماهی منطقه آق قلا تحت پوشش بیمه آبزیان قرار گرفتند، که این آمار نسبت به مجموع سطح زیر کشت آببندان ها و مزارع پرورش ماهی منطقه معقول و مناسب نیست.
مسئول نمایندگی شیلات آق قلا به فعالان این بخش توصیه کرد: برای بیمه آبزیان توجه خاص و اهمیت ویژه ای داشته باشند تا علاوه بر حفظ سرمایه خودشان، بتوانند تولید پایداری در این بخش ایجاد کنند.
نظر شما