محمدعلي حياتي عضو كميته 11نفره استيضاح وزير آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" با بيان اين مطلب افزود: در ميان كميته 11نفره ، فراكسيون فرهنگيان و تعدادي از نمايندگان مباحث و مسائلي در مورد مشكلات آموزش و پرورش وجود دارد كه اينها بايد روشن شود كه از جمله آن مي توان به جريان شهريه كه در جامعه نيز سر و صداي زيادي بلند كرد،اشاره كرد.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با اشاره به اين مطلب كه در گفتار و عمل برخي مسئولين تعارض وجود دارد و كسي هم پاسخ روشني نمي دهد، گفت: اين جمع مي خواهند وزير آموزش و پرورش پاسخي درست بدهد كه چرا علي رغم ممنوعيت و اظهارات صريح خود و نيزشخص رئيس جمهور در مورد برخي مشكلات موجود در اين وزارتخانه، در عين حال همچنان شاهد اين تخلفات هستيم.
حياتي افزود: ما در حال مذاكره و پيگيري هستيم و به صورت پيوسته با وزير آموزش و پرورش و معاونينشان در كميسيون آموزش در حال صحبت هستيم و بحث كارشناسي صورت مي گيرد .
وي با اشاره به اين كه استيضاح و پيگيري قانوني مطالبات مردم، اختيار قانوني مجلس است ، تصريح كرد: استيضاح عدم تعامل نيست چرا كه اگر دولت يك خواسته مجلس را برآورده نكند به اين معنا نيست كه دولت قصد تعامل با مجلس را ندارد.
نماينده لامرد گفت: مجلس تا جايي كه بتواند سعي مي كند كه مشكلات و ضعف ها را از طريق گفتمان و ساير راهكارهاي پيگيري و حل كند تا كار به استيضاح كشيده نشود، همانطور كه در استيضاح وزير راه نيز همين گونه عمل شد.
حياتي افزود: اگر نمايندگان بخواهند در مسئوليت خود كوتاهي كنند از اطمينان مردم سوء استفاده كرده اند و سوگند خود را شكسته اند ولي انشاء الله اشكالات و ابهامات موجود در وزارت آموزش و پرورش برطرف شود تا نيازي به استيضاح نباشد.
عضو كميته 11نفره استيضاح حاجي با اشاره به اين نكته كه در مساله آموزش و پرورش نمي توان معامله كرد چرا كه ديگر اينجا بحث منافع اقتصادي و جاده و امثال اينها مطرح نيست بلكه بحث تعليم و تربيت كودكان و فرزندان اين كشور است، تاكيد كرد: از خواسته ها و اشكالاتي كه نمايندگان از وزير مي خواهند كه آنها را برطرف كند تا كار به استيضاح نكشد نبايد تعبير به معامله شود و من نمي دانم كه چرا وزير راه اين لفظ را به كار برده است.
نظر شما