به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، علیرضا نوین صبح روز پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: تبریز به عنوان شهری سه هزار و 500 ساله در تاریخ، امروز در اغلب نقاط و کشورهای جهان شناخته شده است و مدیریت شهری این شهر تلاش دارد تا به منظور بسط و گسترش تعاملات و ارتباطات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی تبریز با شهرهای جهان، نسبت به عقد تفاهمنامه و قراردادهای خواهرخواندگی اقدام کند.
نوین اضافه کرد: در این راستا طی ماههای اخیر نسبت به نهایی کردن خواهرخواندگی تبریز با شهرهای استانبول ترکیه، قازان تاتارستان، باکو آذربایجان، هامبورگ آلمان و غزه فلسطین اقداماتی انجام گرفته است.
وی ضمن اشاره به نهایی شدن موضوع خواهرخواندگی تبریز با استانبول طی ماه گذشته، از نهایی شدن خواهرخواندگی با غزه به عنوان یکی دیگر از اقدامات شهرداری تبریز در حوزه تقویت روابط دولتشهرها خبرداد.
نوین یادآور شد: موضوع خواهرخواندگی تبریز با غزه به دنبال حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه از سوی شورای شهر تبریز مورد تأکید و تصویب قرار گرفت و مقدمات خواهرخواندگی تبریز به عنوان اولین پایتخت جهان تشیع و شهر غزه به عنوان نماد مقاومت و ایثار و پایداری در دستور کار قرار گرفت.
شهردار تبریز خاطر نشان کرد: قرارداد خواهرخواندگی تبریز با غزه در نهایت پس از طی مراحل لازم دیپلماتیک چندی پیش به امضای شهردار تبریز و "رفیق سالم مکی" شهردار غزه رسید.
شهردار تبریز در عین حال از اعزام قریبالوقوع کاروان دوستی تبریز به غزه برای اعلام حمایت مجدد مردم و مسئولان این شهر با مردم این شهر و نیز بررسی راههای کمک تبریز به بازسازی غزه خبرداد.
گفتنی است، تلاش برای تبادل اطلاعات، تجربیات و سایر همکاریها در حوزههای عمرانی، شهرسازی، حمل و نقل، توسعه شهری، خدمات شهری، خدمات فنی و مهندسی، تأسیسات و فضای سبز، مرمت و حفظ آثار تاریخی و میراث فرهنگی، مبادله هیئتهای کارشناسی، توسعه زیرساختهای گردشگری دوجانبه و تبادل گردشگر، گسترش مناسبات فرهنگی و ورزشی، همکاریهای سرمایهگذاری، توسعه روابط اقتصادی، برپایی نمایشگاهها و هفتههای فرهنگی و مشارکت در بازسازی غزه از جمله مفاد مورد تفاهم در قرارداد خواهرخواندگی تبریز با غزه به شمار میرود.
نظر شما