پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۲۹

حجت الاسلام نیک نژاد:

همیاران محرم از بی‌انضباطی در مراسم عزاداری جلوگیری می کنند

همیاران محرم از بی‌انضباطی در مراسم عزاداری جلوگیری می کنند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: پلیس توصیه‌های امنیتی و انضباطی خود را از طریق همیاران محرم به هیئتها منتقل می‌کند که این امر موجب روانسازی کار پلیس و جلوگیری از بی‌انضباطی‌ها در هیئت‌ها می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت‌الاسلام نیک‌نژاد ظهر چهارشنبه در حاشیه همایش همیاران پلیس محرم گفت: این نشست به منظور هماهنگی و همسویی برای برگزاری هرچه بهتر دستگاههای مسئول و متولی در امر مراسم دهه اول محرم بود.

وی ادامه داد: پلیس ما امروز یک پلیس مردمی و مشارکت‌جو است لذا حضور مردم و مشارکت مردمی را برای پیشبرد ماموریت‌های خود لازم دارد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: یکی از صحنه‌هایی که همواره حضور گسترده مردم را در آن شاهدیم مراسم دهه اول محرم است.

وی افزود: گستردگی کار و حجم بالای هیئت‌های مذهبی که در تهران بیش از 18 هزار هیئت هستند موجب شده تا برای نظم بخشی و بهتر برگزار شدن مراسم پلیس از هیئت‌های مذهبی کمک بطلبد.

حجت‌الاسلام نیک‌نژاد تصریح کرد: پلیس مجموعه‌ای را از هیئت‌های مذهبی به عنوان همیار پلیس انتخاب کرد تا آنان پس از سپری کردن آموزش در امر انضباط هیئت‌ها مسئولیت بر عهده بگیرند.

وی گفت: پلیس توصیه‌های امنیتی و انتظامی خود را توسط این افراد به هیئت‌ها منتقل و اجرایی می‌ کند که این امر موجب روانسازی کار پلیس و جلوگیری از بی‌انضباطی می‌شود.

کد خبر 1206704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha