به گزارش خبرنگار مهر، رحمتالله حافظی در چهاردهمین کنگره طب فیزیکی توانبخشی و الکترودیاگنوز که در تالار امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، افزود: تعداد متخصصان طب فیزیکی نیازهای بیماران را درسطح کشور تأمین نمیکند.
وی گفت: پیشرفتهای زیادی در زمینه تربیت متخصصان دراین زمینه شده است البته در سال 72 رشته طب فیزیکی و توانبخشی ناشناخته و فقط دریک دانشگاه در کشور تدریس میشد که دانشگاه شیراز بود.
رئیس صندوق تأمین اجتماعی افزود: تخت بستری برای بیماران دچار ناراحتیهای فیزیکی وجود نداشت اما درحال حاضر چند دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه فعالیت میکنند. در این کنگره تبادل تجربیات و همافزایی علمی متخصصان برقرار میشود و موجب تعامل متخصصان طب فیزیکی باسایر حرفههای پزشکی میشود.
حافظی گفت: تأمین اجتماعی در سه حوزه درمان، بیمهگری و اقتصادی فعالیت میکند. در حوزه اقتصادی بالغ بر 340 شرکت اعم ازشرکتهای مربوط به راه و صنعت کار میکنند. در حوزه بیمهگری این سازمان 430 شعبه در کشور دارد و از طریق دریافت حق بیمه فعالیت میکند.
مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی افزود: در حوزه درمان نیز 70 بیمارستان در سراسر کشور و 350 مرکز بهداشت ودرمان و پاراکلینیک ملکی سازمان در اختیار دارد. 800 بیمارستان دولتی طرف قرارداداین صندوق هستند و حدود 46 هزار موسسه، پزشک، داروخانه و آزمایشگاه با این صندوق همکاری میکنند.
وی گفت: در نیمسال اول امسال در حوزه بیمهگری ورودی این سازمان به طور متوسط 900 تا 950 میلیارد تومان در ماه بود در حالی که هزینههایی که بایدپرداخت میشد به حدود 1300 میلیارد تومان میرسید که بخشی از آن به صورت مستقیم وغیرمستقیم به بخش دیگر مربوط میشد. بخش دیگر مربوط به حقوق بازنشستگی یک میلیون و 500 هزار نفر بازنشسته است که باید پرداخت میشد.
حافظی اضافه کرد: بنابراین باید این موازنه منفی شکسته میشد. در این زمینه اقدامات مناسبی انجام شده است که طی دو ماه گذشته این میزان در زمینه درمان ماهانه هزار و 100 میلیارد تومان افزایش یافته است و توانستهایم بدهیهای خود را به پزشکان، دندانپزشکان و داروخانههاتسویه کنیم.
رئیس صندوق تأمین اجتماعی گفت: بدهیهای بیمهها به دانشگاههای علوم پزشکی کشور رادر قانون بودجه 89 قرار دادهایم و بدهیهای مربوط به ماههای شهریور و مهر به پزشکان، دندانپزشکان و داروخانهها در نیمه اول ماه آینده پرداخت میشود.
نظر شما