به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی اکبر شعبانی فرد ظهر یکشنبه در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی افزود: در هیئت دولت استفاده از گاز طبیعی به جای سوخت سنگین تصویب شده است که با اجرای آن بخشی از آلایندگی هوای اراک کاهش می یابد.
وی درخواست مردم و سازمانهای مردم نهاد را برای رفع آلایندگی هوای اراک حق مسلم آنها دانست و اظهار داشت: در این سفر کارگروهی با حضور وزرای مسئول و نمایندگان اراک به منظور شناسایی منابع آلاینده و اتخاذ تصمیمات راهبردی سریع در مهار این آلاینده ها مصوب شد.
شعبانی فرد با تاکید بر اینکه کارخانه های اراک بایستی به شعاع 30 کیلومتری منتقل شوند تصریح کرد: اجرای طرح کمبربندی شمالی، تقاطع غیر همسطح کوی جهاد، اجرای فضای سبز در کوههای مستوفی ، ایجاد پارکینگ طبقاتی در شهر، گازسورکردن اتوبوسها و همچنین افزایش تعداد مراکز معاینه فنی را از جمله اقدامات کاهش آلودگی هوتای اراک دانست.
وی با اشاره به وضعیت نامناسب فاضلاب شهرستان تفرش اظهار داشت: هماکنون وضعیت این منطقه نامناسب است از اینرو باید به شکلی کامل جدی با این معضل برخورد کنیم.
در ادامه این جلسه قائم مقام وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پساب طرح تصفیه خانه تفرش به رودخانه اصلی تفرش و رود قره چای و در نهایت به سد ساوه می ریزد که برای مردم خطرات زیادی به همراه دارد.
دکتر مجید رمضانی با اشاره به مشکلات زیست محیطی تاین تصفیه خانه اظهار داشت: آلودگی آب این تصفیه خانه باعث بروز بیماری میکروبی و از لحاظ گردشگری نیز وضعیت را دچار اشکال کرده است که جا دارد مسئولین زیر ربط برایب ان تدابری اتخاذ کنند.
در این جلسه توسعه تصفیه خانه فاضلاب شهرستان تفرش، ساماندهی مراکز بهداشتی- درمانی شهری و روستایی در رابطه با کاهش آلایندههای هوا و استمرار فعالیت کمیته مذکور در طول سال مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر شما