پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۳۸۹، ۱۳:۱۲

معاون شهردار تهران:

شهرداری در برداشتن نماد 9 دی از سر در دانشگاه تهران نقشی نداشته است

شهرداری در برداشتن نماد 9 دی از سر در دانشگاه تهران نقشی نداشته است

معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران اعلام کرد: شهرداری تهران در نصب و برداشتن نماد 9 دی مقابل سر در دانشگاه تهران هیچ نقشی نداشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هادی ایازی در مورد نصب و برداشتن نماد 9 دی از مقابل سر در دانشگاه تهران گفت: شهرداری در نصب و انتقال نماد 9 دی از مقابل سر در دانشگاه تهران هیچ نقثشی نداشته و در این مورد، موسسه درامتداد غدیر پیرو هماهنگی های صورت گرفته با شهرداری مجوز نصب نماد را دریافت کرده و روز جمعه 10 دی ماه آن را در مقابل سر در دانشگاه تهران نصب کرده بود.

وی با تاکید بر اینکه شهرداری تهران در نصب یا برداشتن نماد 9 دی هیچ نقشی نداشته، تصریح کرد : ظاهرا دانشگاه تهران با نصب این نماد بر سر در دانشگاه مخالف بوده و دلیل این مخالفت هم آن بوده که سر در دانشگاه تهران بنای میراثی است و بر روی آن نباید نمادی دیگری نصب شود.

معاون اجتماعی فرهنگی شهردار تهران با اشاره به اینکه 11 دی ماه این نماد از مقابل سر در دانشگاه تهران برداشته شده و شهرداری از برداشتن آن توسط دانشگاه یا موسسه "درامتداد غدیر" بی اطلاع است، افزود: به طور کلی نصب ، طراحی و برداشتن نماد 9 دی از مقابل سر در دانشگاه تهران به شهرداری مربوط نبوده است.

ایازی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم در موضوع 9 دی چنانچه بخواهیم نمادی بسازیم، باید مسابقه ای با حضور هنرمندان برتر کشور برگزار شود تا یک اثر حجمی فاخر به وجود آمده و در یک مکان مناسب نصب شود.

کد خبر 1223888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha