۲۸ مهر ۱۳۸۳، ۱۰:۲۰

رهنمودهاي آيت الله وحيد خراساني به مبلغين

رهنمودهاي آيت الله وحيد خراساني به مبلغين

آيت الله وحيدخراساني در پايان درس خارج و در جمع طلاب و فضلا گفت: هيچ مقامي نزد خداوند بالاتر از هدايت گمراهان و آشنا كردن آنان با خداوند نيست.

به گزارش گروه دين وانديشه خبرگزاري "مهر" به نقل از پايگاه اطلاع رساني رسا، اين مرجع تقليد به عظمت كار مبلغان ديني در ماه مبارك رمضان اشاره كرده و گفت : اگر نفسي كه خود تسبيح است صرف ارشاد يك جاهل، تنبيه يك غافل و هدايت‌ يك گمراه شود به اندازه‌‌اي ثواب و اجر دارد كه قلم‌ها نيز از نوشتن عاجز هستند.

ايشان خطاب به طلابي كه براي تبليغ دين به شهرها و روستاها مي‌روند، اظهار داشت : هيچ مقامي نزد خدا بالاتر از اين نيست كه گمراهي را به راه بياوريد و منصبي نزد خدا عظيم ‌تر از اين نيست كه بيگانه‌اي را با خدا آشنا كنيد و هيچ عملي نزد خدا اشرف از اين نيست كه كسي را كه از راه امامت اميرالمؤمنين ـ ع ـ منحرف شده به اين راه بازگردانيد.

وي اين اقدامات را وظيفه عام دانستند و به وظيفه خاص مبلغان اشاره كردند و گفتند: بعضي از امور در ميان مسلمانان مورد غفلت واقع شده است و تا زماني كه غفلت باقي است عذر نيز مي‌باشد و آنگاه كه غفلت سرآمد ديگر عذر، مقبول نيست.

آيت الله وحيد خراساني با بيان اين پرسش كه آيا مي‌دانيد چرا ماه مبارك رمضان چنين فضيلتي و جايگاهي پيدا كرده است گفت :  يك قرآن در اين ماه نازل شده و يك قرآن در اين ماه بالا رفته است، نزول آن قرآن، عروج اين قرآن را اكسير احمدي كرده و خاصيت قلب و انقلاب در اين ماه پيدا شده است.

ايشان با نقل احاديثي از پيامبر ـ ص ـ در فضيلت امام علي ـ ع ـ به نقل از احمد بن حنبل اشاره كرده و گفت : پيامبر فرمودند كه اگر پرده از فضايل تو ( امام علي ـ ع ـ) بردارم همچنان كه مسيحيان بعد از نزول انجيل به تثليث مبتلا شدند مسلمانان هم به همان روز گرفتار مي‌شوند. اين حديث نشان از آن است كه گفته‌هاي فضايل علي ـ ع ـ در برابر ناگفته‌هاي آن بسيار اندك است. 

وي افزود : پيامبر اكرم ـ ص ـ فرموده‌اند كه هر كس مي‌خواهد آدم را در عملش ، نوح را در عزمش، ابراهيم را در حلمش، موسي را در فطرتش و عيسي را در زهدش ببيند به علي بنگرد. اين حديث به اين معني است كه علي ـ ع ـ عصاره اين پنج نفر است.

آيت الله وحيد خراساني به ارتباط علي ـ ع ـ و پيامبر ـ ص ـ اشاره كرد و گفت : ارتباط علي ـ ع ـ با خاتميت اين گونه است كه پيامبر ـ ص ـ خود فرموده علي مني و انا من علي، روح تو از روح من، بدن تو از بدن من و جان تو از جان من است.

وي افزود: در جاي ديگر نيز فرموده‌اند كه هر كس تو را بكشد مرا كشته است . معني اين جمله نه تنها براي عامه شيعيان بلكه براي همه اهل سنت كافي است كه روز شهادت علي ـ ع ـ همان روز شهادت پيغمبر ـ ص ـ است و بايد براي پيغمبر ـ ص ـ عزا بگيرند.

آيت الله وحيد خراساني خطاب به مبلغان دين اظهار داشتند: امسال همه كوشش شما اين باشد كه روز 21 رمضان به تناسب شهادت خاتم‌الأنبياء و اميرالمؤمنين مجالس عزا بر پا كنيد تا اين حق ضايع شده احقاق شود.

 

کد خبر 122496

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha