خسرونصیری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت: برنامههای من مانند دوره قبل است و رویکردم در این رشته هیچ تغییری نکرده و تنها برخی از جزئیات برنامههایم با توجه به زمان و شرایط تغییر کرده است.
وی که برای دومین بار کاندیدای احراز پست ریاست فدراسیون هندبال کشورمان شده است، افزود: فدراسیون در چند سال گذشته برنامههایی را برای تشکیل و اعزام تیمهای ملی بانوان به اجرا درآورده است اما این برنامهریزی ما را به سوی موفقیت سوق نداده است. یکی از اولویتهای من توجه و اهمیت به تیمهای ملی بانوان است.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: معتقدم برای پیشرفت باید سرمایهگذاری بیشتری در نسل جوان و پایه هندبال صورت بگیرد. ما در واقع کاری در بخش استعدادیابی انجام نمیدهیم. به طور قطع اجرای طرحهای استعدادیابی، آموزش و توجه به این رشته در سطح آموزش و پرورش یکی از اولویتهای کاری فدراسیون من خواهد بود.
وی ادامه داد: متاسفانه سالهاست شاهد افت محسوس هندبال در سطح شهرستان ها هستیم این در حالی است که هندبال ایران ابتدا در شهرستانها فعال بوده است. باید برای احیای هندبال استانها تلاش کنیم و برنامههایی را به همین منظور در سیاست کاری خود بگنجانیم.
نصیری که در انتخابات دوره قبل(بهمنماه سال 88) رقابت نزدیکی با رحیمی برای کسب کرسی ریاست فدراسیون هندبال داشته است در خصوص عملکرد این فدراسیون در سال جاری، گفت: نمیتوان با گذشت چند ماه نسبت به عملکرد فدراسیون فعلی اظهار نظری کرد. این فدراسیون و تیم ملی آن همان فدراسیون قبلی است و با گذشت این زمان کوتاه نمیتوان کارهای صورت گرفته یا نتایج بدست آمده را مثبت یا منفی قلمداد کرد.
وی تصریح کرد: آنچه مشخص است فدراسیون قبلی با ریاست علیرضا رحیمی شرایط مدیریتی بهتری داشت. هرچند رحیمی تک محور بود اما در مباحث مدیریتی قاطعتر و نسبت به هندبال شناخت بهتری داشت اما مدیریت جدید فدراسیون هندبال نسبت به قبل ضعیفتر شده است. تنها فردی که در فدراسیون فعلی هندبالی است خود کوزهگری است!
کاندیدای ریاست فدراسیون هندبال بیان کرد: کادر اداری فدراسیون نیازی به تغییر ندارند اما باید از کارشناسان و اهالی متخصص این رشته بهره بیشتری ببریم.
انتخابات فدراسیون هندبال روز 20 بهمن ماه سال جاری با رقابت بین چهار کاندیدا برگزار می شود.
نظر شما