رجبعلی خسروآبادی به خبرنگار مهر گفت: ستادها معمولا زمانی تشکیل می شوند که اقدام فوق العاده ای در حال انجام باشد مانند ستاد مدیریت بحران که در مواقع ضروری جلسات فوری تشکیل می دهد.
دبیر اجرایی اتحادیه هتل و هتل آپارتمانهای استان تهران ادامه داد: تشکیل ستاد دائمی تسهیلات سفر معنایی ندارد چون وظیفه معاونت گردشگری آسان کردن شرایط سفر است بنابراین در چارت سازمانی لازم نیست که چنین ستادی تشکیل شود.
وی ادامه داد: چارتهای سازمانی مانند معاونت گردشگری باید کارهای معمول خود را انجام دهند و ستادهای دائمی بعد از مدتی به یک واحد اداری تبدیل می شوند. اما در مواقعی مانند ایام نوروز تشکیل ستادی که بتواند هماهنگی های لازم را بین دستگاههای مختلف برای آسان کردن مسافرت عده زیادی از مردم انجام دهد لازم است.
خسروآبادی افزود: در این ایام علاوه بر سفرهای عادی در طول سال با افزایش میزان سفر رو به رو هستیم. بنابراین باید غیر از کارهای معمول، اقدامات بیشتری برای انجام این میزان سفر صورت بگیرد.
وی تصریح کرد: واژه تسهیلات در سفر به این معناست که برای راحت تر سفر کردن مردم باید بین بخشها و دستگاههای مختلف هماهنگی باشد تا سفر رفتن آسان و سهل شود بنابراین باید برای این منظور مرکزی وجود داشته باشد.
این کارشناس گردشگری گفت: زمانی که در سازمان ایرانگردی و جهانگردی فعالیت می کردم ستاد تسهیلات سفر را تشکیل دادیم. در آن زمان نیز مامورانی برای بازرسی مراکز اقامتی و گردشگری فرستاده می شد و برای پاسخگویی به مشکلات به صورت تمام وقت فعالیت می کردیم.
نظر شما