دكتر ايرج خسرونيا در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: روزه داري سبب مي شود كه افراد از انجام برخي از كارهاي خلاف كه در ماه هاي گذشته انجام مي دهند ، خودداري كنند بنابراين در اين صورت به آرامش روحي بيشتري دست مي يابد.
وي افزود: زماني كه بدن به آرامش نسبي دست يابد ، قلب و عروق به واسطه آن از اين آرامش برخوردار مي شود اما زماني كه در اضطراب هستيم هورمون ها و آنزيم هايي در بدن ترشح مي شود كه به موجب اين ترشحات فشار خون و تعداد ضربان قلب افزايش مي يابد.
دكتر خسرونيا با بيان اينكه پرخوري در سه وعده غذايي تپش قلب و ديگر مشكلات رابه همراه دارد، اما در هنگام روزه گرفتن ضمن جلوگيري از افزايش ضربان قلب، ميزان ورود مواد سمي به بدن كاهش مي يابد، گفت: با گرفتن روزه ضمن اينكه دستگاه گوارش به علت عدم ورود مواد غذايي در طول روز به بدن به استراحت مي پردازد سبب مي شود التهابات و تحركات معده و روده كاهش يابد.
دكتر خسرونيا تصريح كرد: روزه داري براي افراد مبتلا به چربي خون، اوره بالا مفيد است چرا كه ورود مواد غذايي پروتئين دار به بدن كاهش مي يايد در نتيجه ميزان چربي خون و اوره آنها كاهش مي يابد كه البته اين هم در صورتي اتفاق مي افتد افراد وعده غذايي صبحانه و نهار خود را با افزايش ميزان مصرف مواد غذايي در سحر و افطار جبران نكنند.
نظر شما