به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد چهارشنبه در دیدار با روحانیان نخبه و برجسته استان اصفهان در محل دفتر امام جمعه با اشاره به ظرفیتهای بالای مساجد افزود: در صورتی که با همت ائمه جماعات، هیئت امنا و جوانان محلات مختلف بتوانیم از ظرفیتهای بالقوهای که مردم با ساخت مساجد در اختیارمان قرار دادهاند، استفاده کنیم، هر مسجد مشکلات محله خود و در نتیجه مشکلات جامعه را اصلاح میکند.
وی با بیان اینکه موازیکاری در برخی مسائل جامعه، آفت فعالیتهای مختلف در جامعه به شمار میرود اظهار داشت: نمیتوان انتظار داشت که تمامی فعالیتها و بودجههای فرهنگی به یک ارگان یا دستگاه واگذار شود، اما لازم است تا برای جلوگیری از موازیکاری، این دستگاهها با یکدیگر هماهنگ شوند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان بیان کرد: در استان اصفهان روحانیان زبده و توانایی وجود دارند که میتوانند به عنوان مشاور در دستگاهها حضور داشته و بر رعایت مسائل شرعی در امور فرهنگی نظارت داشته باشند.
وی با اشاره به لزوم رویکرد خاص در ارتباط با مسائل مختلف جامعه، اضافه کرد: رویکرد فعالیتهای فرهنگی باید ارتقای اخلاق اسلامی و رشد علمی جامعه باشد و بر همین اساس در انتخاب نوع فعالیتها باید توجه ویژهای به مخاطب، فضای جامعه و میزان اثربخشی داشت.
حجتالاسلام حبیبالله ارزانی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان نیز در این دیدار در خصوص راه اندازی قرارگاه جنگ نرم در استانداری اصفهان گفت: این قرارگاه که به عنوان مدیریت کلان فرهنگی استان اصفهان فعالیت میکند، ظرفیت خوبی برای ساماندهی امور فرهنگی و اجرای پروژههای فرهنگی موثر در سطح استان فراهم کرده است.
حجتالاسلام محمد تقی رهبر، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست اظهار داشت: برای ساماندهی امور فرهنگی، حذف دستگاهها و ارگانها چاره کار نیست بلکه باید نمایندگانی از هر ارگان معرفی شود و در شورایی، نظارت، ارزشیابی و هماهنگی بین دستگاهها را بر عهده داشته باشند.
نظر شما