در جلسه روز گذشته كميسيون آموزش و تحقيقات كه با حضور وزير علوم، تحقيقات و فناوري و معاونان فرهنگي و دانشجويي وي برگزار شد مسائل فرهنگي و سياسي دانشگاه ها بحث و بررسي شد.
علي عباسپور تهران فرد در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار دانشگاهي "مهر"، افزود: توجه خاص به يك گروه ويژه از دانشجويان، حمايت از قشر خاصي از دانشجويان و تبديل كردن محيط دانشگاه به محيط حمايت از يك نوع تفكر و سياست در دانشگاه ها مباحثي بودند كه مورد بررسي قرار گرفت. اين موضوعات از طرف نمايندگان كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس به وزير علوم و معاونان وي اعلام شد و نمايندگان خواستار برنامه ريزي دقيق وزارت علوم در زمينه هاي فرهنگي و سياسي شدند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در ادامه تصريح كرد: نمايندگان از وزير علوم خواستند به دليل اهميت مسائل فرهنگي و سياسي در دانشگاه ها در صورتي كه مديران برخي از دانشگاه ها توانمندي لازم را ندارند وزير علوم نسبت به تغيير آنها اقدام فوري به عمل آورد.
وي تصريح كرد: حساسيت نمايندگان نمايندگان كميسيون آموزش و تحقيقات نسبت به مسائل فرهنگي و سياسي دانشگاه ها قابل توجه است زيرا اين فعاليت ها موجب بالا رفتن آگاهي سياسي دانشجويان مي شود و ايجاد محيط بحث و گفت و گوي سياسي را تشويق مي كند. ضمن اينكه از سياست بازي و به كارگيري محيط دانشگاه و دانشجو به عنوان ابزارهاي سياسي بايد پرهيز شود و وزارت علوم به عنوان متولي و مدافع دانشگاه هاي كشور نبايد اجازه دهد گروه هاي سياسي از محيط مقدس دانشگاه سوء استفاده كنند.
وي افزود: پاسخ وزير علوم و معاونان وي قانع كننده نبود و نمايندگان بر اين عقيده اند كه وزارت علوم در فعاليت هاي فرهنگي و سياسي در دانشگاه ها موفق عمل نكرده است.
عباسپور تصريح كرد:در پايان اين هفته نمايندگان به حوزه هاي انتخابي خود مي روند و به مدت 12 روز برنامه اي نخواهيم داشت. در اين فاصله كميته اي فرهنگي تشكيل مي شود كه به مسائل فرهنگي و سياسي دانشگاه ها به صورت جزء به جزء رسيدگي مي كند و موارد لازم را به وزارت علوم اعلام مي كند. بعد از اين 12 روز در اولين جلسه علني مجلس و كميسيون آموزش اين موضوع را پيگيري خواهيم كرد.
وي در پايان تصريح كرد: هدف اصلي داشتن دانشگاه هايي است كه از يك نشاط سياسي به مفهوم پرورش استعدادها و تربيت فكري و ذهني برخوردار باشند. اميدواريم كه اين جلسات ما را به سوي داشتن چنين دانشگاهي سوق دهد.
نظر شما