پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ اسفند ۱۳۸۹، ۹:۰۹

در آزاد راه قم - تهران/

برخورد اتوبوس با دو نیسان 9 کشته و مجروح برجای گذاشت

برخورد اتوبوس با دو نیسان 9 کشته و مجروح برجای گذاشت

معاون عملیات ترافیکی پلیس راه کشور با اشاره به واژگونی 33 درصد خودروها در تصادفات روز گذشته گفت: برخورد یک دستگاه اتوبوس با دو نیسان در آزادراه قم - تهران پنج کشته برجای گذاشت.

سرهنگ پرویز سیاح البرزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مهمترین علل وقوع تصادفات روز گذشته در کشور گفت: تخطی از سرعت مطمئنه با 16 درصد، توجه نکردن به جلو با 35 درصد و تجاوز به چپ با 18 درصد مهمترین علل وقوع تصادفات روز گذشته بوده است.

وی ادامه داد: همچنین 33 درصد تصادفات منجر به واژگونی وسایل نقلیه و 10 درصد منجر به برخورد با عابران پیاده شده است.

معاون عملیات ترافیکی پلیس راه کشور اظهار کرد: ساعت سه و 40 دقیقه بامداد یکشنبه در آزادراه قم - تهران یک دستگاه اتوبوس به علت توجه نکردن به جلو با دو دستگاه وانت نیسان برخورد کرده و پنج کشته و چهار مجروح بر جای گذاشت.


 

کد خبر 1267707

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha