رضا مؤمنی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان، افزود: در حال حاضر فرزند شهیدی که دارای مدرک کارشناسی و بالاتر بوده و بیکار باشد نداریم مگر آنکه تازه فارغ التحصیل شده باشد.
مؤمنی از استخدام 19 هزار نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در کشور خبر داد و اظهار داشت: همچنین در فراخوان جذب هیئت علمی توسط وزارت علوم، 2 هزار نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر ثبت نام کردند که این نشاندهنده وجود سطح علمی بالای این عزیزان است.
وی خاطر نشان کرد: حداقل پذیرش اساتید فرزند شاهد در سالجاری، 25 درصد بوده است.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و ایثارگران کشور با تأکید بر اینکه فرزندان شاهد و ایثارگر دارای بالاترین رتبه های اخلاقی و علمی هستند گفت: به همین دلیل نیازی به تلاش زیادی نیست چراکه این رتبه های علمی و اخلاقی خود، معرف فرهنگ ایثار و شهادت در این قشر از جامعه است.
مؤمنی به رشادت ها و فداکاری های شهیدان در طول 8 سال دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: حفظ ارزش ها و آرمان های انقلاب در وهله اول توسط خود فرزندان شاهد و ایثارگر است اما اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت و قدردانی از فداکاری های آنها دارای ابعاد گوناگونی است که برگزاری همایش های تجلیل یکی از این ابعاد است.
وی از اجرای برنامه معکوس در بنیاد شهید خبر داد و خاطر نشان کرد: بر این اساس مسئولین بنیادهای شهید سراسر کشور به خانواده های شهدا سر می زنند و آنان را مورد تکریم قرار می دهند.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و ایثارگران کشور، پایش سلامت را از دیگر برنامه های بنیاد شهید جهت قدردانی از این خانواده ها و فرزندان عنوان کرد و گفت: تمام مشکلات درمانی والدین شهدا و جانبازان 70 درصد و بالاتر توسط بنیاد پیگیری و در مورد ایثارگرانی هم که خارج از حیطه کارمندی باشند، درمان آنان به صورت بیمه های صد در صدی انجام می شود.
مؤمنی، تمامی خانواده های شهدا و ایثارگران را تحت پوشش بیمه های درمانی دانست و اظهار داشت: بر اساس قانون، خانواده هایی که پدر آنها کارمند بوده است، تحت پوشش بیمه وزارت مطبوع همان اداره قرار می گیرند.
نظر شما