۴ فروردین ۱۳۹۰، ۱۲:۱۸

جمعه سرنوشت در راه است/

مخالفت مردم یمن با پیشنهاد جدید دیکتاتور و میانجیگری عربستان

مخالفت مردم یمن با پیشنهاد جدید دیکتاتور و میانجیگری عربستان

مردم مسلمان یمن با رد پیشنهاد جدید دیکتاتور این کشور برای برگزاری انتخابات زودهنگام و همچنین میانجیگری عربستان سعودی تاکید کردند به کمتر از کناره گیری علی عبدالله صالح از قدرت رضایت نخواهند داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، مردم مسلمان یمن و دیکتاتور این کشور برای جمعه سرنوشت ساز آماده می شوند.

ارتش یمن به استقرار گسترده نظامیان خود در شهر عدن در جنوب اقدام کرد، از سوی دیگر با وجود امتیازهای پیاپی علی عبدالله صالح و تصویب برقراری حالت فوق العاده از سوی پارلمان، معترضان در شهر صنعا-پایتخت- برای "جمعه پیشروی" به کاخ ریاست جمهوری آماده می شوند.

این در حالی است که شورای همکاری خلیج فارس از رژیم یمن خواسته است امنیت و سلامت غیر نظامیان را محافظت کند؛ این شورا حاضر نشد از قیام مردم یمن حمایت کند و آن را یک مسئله صرفا داخلی دانسته است.

مردم : پیشنهادهای صالح سودی ندارد، او چاره ای جز رفتن ندارد

تقویت حضور نظامیان ارتش یمن در شهرها در حالی است که مخالفان برای "جمعه پیشروی" به کاخ ریاست جمهوری آماده می شوند.

مخالفان گفته اند صحبت کردن از میانجیگری پس از خونریزی، یک مسئله مضحک و سخیف است؛ اشاره محمد قطحان سخنگوی احزاب مخالف به پیشنهاد صالح برای میانجیگری عربستان سعودی در یمن است.

دیکتاتور یمن با هدف حفظ ارکان قدرت خود از عربستان سعودی درخواست کمک کرده و القربی وزیر امور خارجه خود را به ریاض اعزام کرد تا سران این کشور برای متقاعد کردن مخالفان به توقف اعتراضاتشان میانجیگری کنند.

مردم یمن بر ضرورت کناره گیری علی  عبدالله صالح تاکید می کنند، هر چند دیکتاتور یمن روز گذشته پیشنهاد برگزاری انتخابات زودهنگام در پایان سال جاری میلادی پس از انجام همه پرسی درباره قانون اساسی جدید و انتخابات پارلمانی را در ادامه امتیازدهی خود به مخالفان مطرح کرد که با مخالفت انقلابیون روبرو شد.

جوانان انقلاب یمن همچنین با رد مصوبه پارلمان این کشور در برقراری حالت فوق العاده، آن را نامشروع توصیف کردند.

 انقلابیون یمن پیشنهاد صالح را برای کناره گیری از قدرت پس از برگزاری انتخابات پارلمانی در ژانویه آینده رد و تاکید کردند وی باید همین حالا از قدرت کناره رود.

شصت نماینده مخالف و مستقل که از حزب حاکم استعفا کرده اند، مخالفت قاطع خود را با برقراری حالت فوق العاده اعلام کردند؛ نمایندگان وابسته به رژیم عبدالله صالح که اکثریت پارلمان را در اختیار خود دارند، به برقراری حالت فوق العاده به مدت 30 روز با هدف مهار اعتراضات مردمی رای دادند.

کد خبر 1277606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha