به گزارش خبرگزاری مهر از اهواز، مسئول پروژه اسکله شماره دو صدور مایعات این سازمان با اعلام این خبر افزود: با نصب بازوهای بارگیری (Loading Arm ) این اسکله، پیشرفت فیزیکی کل پروژه به 90 درصد رسیده است و با انجام مراحل نهایی به زودی کشتی های صادر کننده محصولات منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی قادر به پهلوگیری در این اسکله خواهند بود.
عبدالرضا بااوش دار افزود: اسکله دوم صدور مایعات پس از نصب این بازوها و انجام مراحلی چون اتصال با سیستم های کنترل، نصب سیستم هیدرولیک و اتصال به خطوط لوله خوراک و محصول می توانند برای صدور محصولات مایع شرکتهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی مورد بهره برداری قرار گیرند.
وی خاطرنشان کرد: در این اسکله علاوه بر بهره گیری از بازوهای بارگیری، برای اولین بار در کشور برای ایمنی، سهولت و افزایش سرعت نقل و انتقال مواد، از سیستم حوض تاور (Hose Tower ) استفاده می شود.
بااوش دار تصریح کرد: تردد ایمن و آسان پرسنل به عرشه کشتی توسط گنگ وی (Gang way ) و سهولت در انجام نقل و انتقال تجهیزات توسط متعلقات آن انجام می شود. همچنین حوض تاور (Hose Tower ) در حقیقت یک تجهیز قابل انعطاف است که امکان اتصال 15 خط و بازوی همزمان را به کشتی جهت کاهش زمان بارگیری فراهم می کند.
وی تشریح کرد: پس از آماده سازی اولیه و آغاز بهره برداری از بازوهای بارگیری عملیات تکمیلی اسکله و نصب برخی تجهیزات از جمله گنگ وی (Gang way ) و حوض تاور انجام خواهد شد.
مسئول پروژه اسکله شماره دو صدور مایعات سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در خصوص محصولات قابل صدور از این پنج بازو اعلام کرد: با به سرویس آمدن اسکله شماره دو، کاستیک و EDC پتروشیمی اروند، متانول فن آوران، و Heavy end پتروشیمی بوعلی سینا از طریق چهار بازوی بارگیری این اسکله به کشتی ها منتقل و به خارج از کشور صادر همچنین قابلیت ورود خوراک بوتن-1 نیز از بازوی پنجم به منطقه فراهم می شود.
وی ظرفیت اسمی صادرات این اسکله را بالغ بر دو میلیون تن در سال عنوان کرد و افزود: این اسکله با اعتبار ریالی 13 میلیارد و 500 میلیون ریال و اعتبار ارزی 9 میلیون و 500 هزار یورو در بخش خرید و اجرای پروژه به آغاز بهره برداری نزدیک می شود.
براساس برنامه ریزی انجام شده مراحلی چون نصب گنگ وی، نصب تجهیزات حوض تاور و خرید و نصب سایر تجهیزات، پس از آغاز بهره برداری اولیه در اردیبهشت 90 انجام خواهد شد تا جهت تحویل نهایی، به صورت کامل آماده شود.
پس از ساخت و بهره برداری از اسکله شماره یک، با آغاز و افزایش تولید برخی مجتمع های مستقر در منطقه، نیاز به افزایش ظرفیت صادرات میعانات در منطقه نیز احساس شد و این نیاز منجر به تعریف پروژه اسکله دوم در کنار اسکله اول و آغاز اجرای آن توسط سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی شد.
نظر شما