در حالی که برخی از شخصیتهای لبنانی از به کارگیری همه توان نجیب میقاتی برای تشکیل دولت تاکید دارند اما دیدگاه برخی دیگر به تاثیر منفی تاخیر در تشکیل دولت اشاره کرده اند.
"نبیه بری" رئیس مجلس لبنان گفت: آنچه درباره وجود ضرب الاجل ده روزه برای نجیب میقاتی برای تشکیل دولت مطرح شده بی اساس است و میقاتی همه تلاش خود را برای تشکیل دولت به کار گرفته است.
وی افزود: ما همه تلاش خود را برای تسهیل ماموریت میقاتی به کار گرفته ایم و این موضوع را از روز نخست اعلام کرده ایم و هم اکنون نیز بر این موضع خود هستیم و از هیچ تلاشی برای موفقیت این دولت فروگذاری نمی کنیم و هیچ توجیهی برای تاخیر در روند تشکیل دولت وجود ندارد باید هر چه سریعتر دولت تشکیل شود.
"ابراهیم کنعان" عضو فراکسیون تغییر و اصلاح لبنان گفت: هیچ غرض شخصی میان میقاتی و میشل عون رئیس جریان ملی آزاد لبنان وجود ندارد و خواسته های میشل عون خواسته اکثریت مسیحیان است و جریان ملی گره ای در روند تشکیل دولت نیست.
"سلیم سلهب" دیگر عضو این فراکسیون تصریح کرد: رایزنی های برای تشکیل دولت به قوت خود ادامه دارد. نشانه های مثبت به گونه ای نیست که بتوان گفت منجر به تشکیل دولت می شود اما امیدواریم که روند جاری به تشکیل دولت منجر شود.
"ماریو عون" از وزیران سابق لبنان گفت: دولت باید هر چه سریعتر تشکیل شود بویژه که اقلیت جدید تصمیم به عدم مشارکت گرفته است و مشکلی میان اکثریت برای توزیع پستها وجود ندارد اما امیدی به تشکیل دولت نیست زیرا جریان ملی آزاد از سهم خود دست بر نمی دارد.
"جمیل حایک" رئیس دفتر سیاسی جنبش امل هم تصریح کرد: تاخیر در تشکیل دولت سبب شده که اعتماد مردم به وعده های داده شده درباره تشکیل دولت از بین برود. مرحله حساسی که لبنان با آن روبروست ایجاب می کند که منافع شخصی فدای منافع ملی شود.
"پطرس حرب" وزیر کار لبنان گفت: رئیس جمهوری حق دارد که برخی عناصر همگام با دولت را معرفی کند برخی گمان می کنند که اگر نخست وزیر به دیکته های آنها توجه نکند این موضوع سبب کناره گیری وی می شود و گویا نخست وزیر کارمند گروههای سیاسی است این موضوع به شدت مردود است.
"محمد رحال" وزیر محیط زیست لبنان نیز گفت: نجیب میقاتی باید هر چه سریعتر دولت تشکیل دهد و میقاتی باید به بیانیه دار الفتوی لبنان پایبند باشد. موانع پیش روی دولت لبنان دلایل خارجی دارد.
نظر شما