به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، علی فتوحی در جلسه ستاد مبارزه با آفات گیاهی و علفهای هرز شهرستان الیگودرز در سخنانی اظهار داشت: باید در فصول کاشت، داشت و برداشت محصولات زراعی و باغی فعالیتهای زیادی انجام شود تا محصول خوبی را برداشت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مهم ترین فعالیت در حوزه حفظ نباتات امنیت غذایی است، ادامه داد: در حال حاضر در کل کشور تعداد 900 کلینیک گیاهپزشکی عمده فعالیتهای پیشگیری و پیش آگاهی را در رابطه با بروز آفات و امراض و بیماریهای گیاهی و زراعی بر عهده دارند و در صورت ارائه گزارش این کلینیک ها به مدیریت های جهاد کشاورزی در شهرستانها در صورت نیاز اقدام به مبارزه می شود.
معاون وزیر و رئیس سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: این در حالیست که امروز یکی از مهم ترین دغدغه های وزارت جهاد کشاورزی استفاده بهینه از سموم و کودهای شیمیایی و تولید محصولات ارگانیک است.
فتوحی ادامه داد: در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده است که 25 درصد اراضی باغی و زراعی که معادل چهار میلیون هکتار می باشد تحت پوشش تولید محصولات ارگانیک قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در سطح 240 هزار هکتار از اراضی کشور مبارزه بیولوژیک انجام می شود که بیشتر این میزان در سطح اراضی استانهای شمالی و خوزستان قرار دارد.
معاون وزیر و رئیس سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی این در حالیست که استان لرستان با توجه به استعدادها و پتانسیلهای بسیار خوب در بخش آب و خاک می تواند در تولید محصولات ارگانیک پیشتاز باشد.
فتوحی افزود: تولید محصول انار در شهرستان کوهدشت و سیب و زردآلود در شهرستان دورود به صورت ارگانیک با برداشت مطلوب و عالی سالانه شاهدی بر استعدادهای خوب لرستان در تولید محصولات ارگانیک است.
وی خاطرنشان کرد: علم بیولوژیک می تواند جایگزین بسیار مناسبی به جای روش استفاده از سموم در تولید محصولات سالم، اثربخش و باکیفیت مناسب باشد که در این راستا شبکه های گیاهپزشکی خصوصی و دولتی پیگیریهای خوبی را در کنترل آفات و تولید محصولات ارگانیک انجام داده اند.
نظر شما