علي جعفري رئيس اداره فرهنگ وارشاد اسلامي اسلامشهر در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر" ضمن اعلام اين مطلب اظهار داشت : بررسي و نمايش سير تحول و تطور كتابت و كتاب آرايي قرآن در جهان اسلام از مهم ترين اهداف برگزاري اين نمايشگاه است .
وي با اشاره به اين كه آثار به نمايش گذاشته در اين نمايشگاه ، تمام اسكني از اصل آثار هستند ، گفت : بعد از تحقيقات مفصل و شناسايي آثار ارزشمندي كه در موزه هاي كشورهاي مختلف وجود دارند ، باهمكاري شهرداري اسلامشهر هزينه لازم تأمين و اسكن ( تصاوير) آثار شاخص قرآني تهيه شده است .
رئيس اداره فرهنگ وارشاد اسلامي اسلامشهر موزه لوور ، موزه متروپليتن ، كتابخانه ملي وين ، موزه تركيه و كتابخانه ملي نجف اشرف را از مكان هايي اعلام كرد كه تصاويرآثار قرآني، از آنها دريافت شده است .
جعفري هدف از اين اقدام را تهيه گنجينه اي از آثار قرآني ارزشمند اعلام كرد و افزود : در ميان 110 اثري كه در اين نمايشگاه وجود دارد ، صفحات قرآني منسوب به اماماني چون حضرت علي (ع) و امام حسين (ع) به چشم مي خورد .
وي افزود : در تلاش هستيم اين گنجينه را گسترش داده و با شناسايي ديگر آثار قرآني ، تصاوير آنها را دريافت و به گنجينه فعلي اضافه كنيم ، ضمن اين كه تمامي تصاوير در قالب كتابي با 300 تا 350 صفحه به چاپ خواهند رسيد .
ابوالفضل ضابح ، دبير علمي نمايشگاه نيز در مورد آثار به نمايش گذاشته شده در اين نمايشگاه به خبرنگار گروه دين وانديشه خبرگزاري "مهر" گفت : قديمي ترين اثري كه در اين مجموعه وجود دارد ، نامه حضرت محمد (ص) به امير بحرين به منظور دعوت به دين اسلام است است ، اين نامه به خط زيدبن ثابت ، يكي از منشي هاي حضرت نوشته شده و ممهور به مهر حضرت محمد (ص) است .
وي افزود : اين نمايشگاه حاصل يك سال تلاش تحقيقاتي كارشناسان به منظور شناسايي آثار ارزشمند درگوشه و كنار جهان است كه همچنان نيز به منظور گسترش اين نمايشگاه ، ادامه دارد .
نمايشگاه نگرشي بر كتابت قرآن در 14 قرن دوران اسلامي ، از امروز تا 26 آبان ماه ، 9 صبح تا 5 بعدازظهر در فرهنگسراي شهيد صارمي اسلامشهر ، پذيراي علاقمندان است .
نظر شما