به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، ضیاء الله اعزازی با اشاره به رضایت مندی مردم از وضعیت درمان و پرستاران این شهرستان گفت: نارضایتی را باید در بخش درمان و پرستاری این شهرستان به حد صفر برسانیم.
به گفته وی، استخدام 23 هزار پرستار به دستور رئیس جمهوری علیرغم کارشکنی هایی که داشت، قدم بزرگی بود که توسط دولت انجام گرفت.
اعزازی گفت: هم اکنون 120 هزارپرستار در کشور مشغول خدمت هستند که برای کاهش ساعات کاری آنها نیاز به وقت و بودجه کافی است و دولت در این باره قدمهای اساسی را برداشته است.
ضیاء الله اعزازی افزود: اجرای قانون ارتقای بهره وری، تعرفه گذاری خدمات پرستاران، حل کمبود نیروی انسانی پرستاران و ارتقای جایگاه و شأن پرستاران عمده مطالبات پرستاران بود که دولت و مجلس قدمهای اساسی را در این زمینه برداشته اند.
وی با تقدیر و تشکر از مسئولان بهداشت شهرستان در خصوص ارتقای شاخصهای بهداشتی این شهرستان اظهارامیدواری کرد در سال جهاد اقتصادی شاهد حرکت جهاد گونه مسئولین بهداشتی و پرستاران در خدمت به مردم باشیم.
در بخش دیگری از این نشست فرماندار بناب نیز گفت: برخلاف ادعاهای دولت اصلاحات، متأسفانه هیچگونه اصلاحاتی در بخشهای مختلف نداشتند و فقط به فکر مسائل سیاسی بودند و به توسعه سیاسی پرداختند. ولی دولت نهم و دهم توجه زیادی به زیرساختها داشت که توجه به مسائل بهداشتی یکی از آن موارد است.
سعید برقی افزود: این دولت با اجرای طرح پزشک خانوار کار بزرگی انجام داد که یکی از پیشرفته ترین طرحهای بهداشتی در دنیا است.
نظر شما