احمد خاکستانی در گفتگو با خبرنگار مهر در گناباد، اظهارداشت: این دانش آموزان با استفاده از 57 مدرس و مربی قرآن به فراگیری آموزشهای قرآنی پرداختند.
وی گفت: در نیمسال اول طرح مدارس قرآنی با موفقیت هایی رو برو بوده است اما چالش هایی نیز در زمینه جذب نیرو و مشکلات مربوط به امور بیمه و حق الزحمه مدرسین داشته که باید نسبت به بر طرف نمودن آنها، اقدام شود.
مدیر آموزش و پرورش گناباد با اشاره به مشکلات مدارس قرآنی گفت: برخی از مشکلات مدارس قرآنی مربوط به اداره آموزش و پرورش و برخی دیگر مربوط به شورای آموزشی شهرستان و برخی مربوط به سایر ادارات و تعامل با آنها است.
وی افزود: برای جلوگیری از ریزش دانش آموزان در این مدارس، بهترین روش توجیه والدین است و در کنار این کار، ایجاد فضایی متنوع و صمیمی و ایجاد انگیزه در دانش آموزان نیز می تواند موثر واقع شود.
خاکستانی تصریح کرد: در برنامه های مدارس قرآنی باید توجه ویژه ای به آموزه ها و ارزش های دینی بخصوص نماز و کیفیت آن شود و در کنار آموزش تلاوت و روخوانی قرآن کریم، به مفاهیم قرآن نیز توجه شود.
وی از برگزاری تریبون آموزشی مطالعات با موضوع علوم اجتماعی در گناباد خبر داد و گفت: تریبون آموزشی با هدف تحقق بهره وری آموزشی در دروس مختلف است، که با حضور همکاران فرهنگی رشته علوم اجتماعی برگزار می شود.
نظر شما