کامران محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، از صدور مجوز نشر دومین مجلد از این سهگانه با عنوان "بگذارید میترا بخوابد" در روزهای اخیر خبر داد و با این حال گفت: با توجه به زمان کمی که به نمایشگاه کتاب تهران مانده، بعید میدانم انتشارات چشمه بتواند آن را به نمایشگاه برساند.
این نویسنده و روزنامه نگار با اشاره به نگارش کتاب سوم سهگانه "فراموشی" با عنوان "اینجا باران صدا ندارد" افزود: طی روزهای آتی این جلد را هم تحویل چشمه میدهم و با این کار از زیر بار این سهگانه بعد از حدود 4.5 سال خارج میشوم.
وی همچنین از قصد خود برای تبدیل سسهگانهاش به فیلمنامه خبر داد و گفت: فکر میکنم "فراموشی" قابلیت فیلمنامه شدن را دارد و بعد از تحویل جلد سوم به ناشر حتماً سراغ این کار خواهم رفت و نوشتن این فیلمنامهها را به ترتیب انتشارشان شروع میکنم.
محمدی با بیان اینکه این نخستین تجربه جدی او در نوشتن فیلنامه است، درباره هدفش از این کار هم تاکید کرد: مهمترین ضعف سینمای ما ضعف در فیلمنامه است و یکی از دلایلی که مخاطب را به خود جذب نمیکند، همین است. معتقدم کتابم خوشخوان است و میشود فیلمنامه خوبی از آن درآورد.
رمان "بگذارید میترا بخوابد" در واقع کند و کاوی روانشناختی درباره روابط 6 نفر است. 2 نفر آنها خواهر و برادری هستند که در روزهای اشغال قصر شیرین توسط نیروهای عراقی، اتفاق تلخی برایشان رخ میدهد و نویسنده از دیدگاه روانشناختی کوشیده تاثیر این اتفاق را بر روابط خواهر و برادر و 4 شخصیت دیگر سهگانه "فراموشی" تحلیل کند.
"آنجا که برفها آب نمیشوند"، "بگذارید میترا بخوابد" و "اینجا باران صدا ندارد" عناوین مجلدات اول تا سوم "فراموشی" را تشکیل میدهند؛ این سه کتاب ویژگیهای مشترک دارند؛ اول اینکه هر سه به مفهوم زمان و مسائلی از قبیل خاطره و فراموشی میپردازند، دوم اینکه هر سه آنها پسزمینه جنگ دارند گو اینکه رمان جنگی محسوب نمیشوند، سوم اینکه ماجراهای هر یک در سه روز اتفاق میافتد؛ اولی در سه روز برفی، دومی در سه روز آفتابی و سومی در سه روز بارانی.
نظر شما