پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۵۲

اجرای نخستین جراحی موفقیت آمیز قلب در بابل

اجرای نخستین جراحی موفقیت آمیز قلب در بابل

ساری - خبرگزاری مهر: جراح و فوق تخصص قلب و عروق بیمارستان آیت الله روحانی بابل گفت: اولین عمل اینترونشن تهاجمی عروق قلب بصورت داخل عروقی بدون باز کردن سینه بیمار در این مرکز با موفقیت انجالم شد.

دکتر سید فرزاد جلالی در گفتگو با خبرنگارمهر در بابل اظهار داشت: این عمل بر روی یک بیمار 43 ساله بدون وجود هیچگونه سابقه بیماری و عوامل خطر قلبی عروقی انجام شد.

وی افزود: این بیمار حین انجام فعالیت ورزشی سنگین دچار حمله قلبی ناشی از پاره شدن دیواره داخلی مهم ترین شریان کرونر قلب در قسمت بسیار فوقانی آن شده بود که از موارد نادر حملات قلبی است.
 
جلالی بیان داشت: در این عمل، دیواره پاره شده (دیسکسیون) شریان ترمیم و بالون آنژیوپلاستی و استنت گذاری در محل ضایعه صورت گرفت.
 
وی تصریح کرد: بیمار با حال عمومی بسیار خوب و بدون عارضه به بخش مراقبت های ویژه منتقل و پس از دو روز مرخص شد.
کد خبر 1301592

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha