به گزارش خبرنگار مهر، مسیب قبادیان در اولین همایش سراسری دفاتر آی سی تی روستایی لرستان در سخنانی با بیان در ابتدای دولت نهم تنها 25 دفتر پست بانک در استان تجهیز شده بود، اظهار داشت: این در حالیست که قبل از پایان برنامه چهارم توسعه در استان لرستان 360 دفتر "آی سی تی" در این استان تجهیز شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر هر دفتر پست بانک روستایی چهار روستای ادواری در شعاع سه کیلومتری خود را پوشش می دهد.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان لرستان با بیان اینکه یک هزار و 448 روستا در این استان از خدمات دفاتر پست بانک برخوردار هستند، عنوان کرد: هم اکنون از حیث کمی لرستان دارای رتبه 12 کشور در این زمینه است.
قبادیان با بیان اینکه همه حرکتهایی که در مجموعه وزارت ارتباطات انجام می شود منطبق بر سیاست های نظام است، عنوان کرد: در سال 88 در راستای اصلاح الگوی مصرف دفاتر پست بانک از ترددهای غیرضروری روستائیان به شهر جلوگیری کرده و نقش موثری در کاهش هزینه ها داشتند.
وی با بیان اینکه از محل ارائه خدمات دفاتر پست بانک برای هر دفتر 245 هزار تومان درآمد ایجاد شده است، یادآور شد: امسال باید در راستای توسعه و درآمدزایی دفاتر پست بانک اقدام جهادگونه ای در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان لرستان با اشاره به اینکه پرتال استان را راه اندازی شده است، عنوان کرد: این پرتال قابلیت ارائه 196 خدمت مختلف به شهروندان را دارد در حالیکه هم اکنون کمتر از 16 خدمت در این پرتال ارائه می شود.
قبادیان با بیان اینکه ما انتظار داریم مدیران دستگاههای اجرایی اعتقاد بیشتری به ارائه خدمات به صورت الکترونیک داشته باشند ، بیان داشت: این امر موجب کاهش هزینه و تسریع در انجام امور خواهد شد.
وی با بیان اینکه اتحادیه جهانی مخابرات نگاه ویژه ای به خدمت رسانی به روستاها دارد، بیان داشت: بیش از 40 درصد جمعیت دنیا در روستاها زندگی می کنند که این جمعیت نیازمند استفاده از خدمات جدید در راستای توسعه دولت الکترونیک هستند.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان لرستان یادآور شد: هم اکنون یک هزار و 392 روستای بالای 100 خانوار لرستان دارای تلفن خانگی هستند.
قبادیان ادامه داد: این در حالیست که در روستای زیر 100 خانوار نیز هم اکنون 821 روستا دارای تلفن خانگی هستند.
نظر شما