به گزارش خبرنگار مهر، سید نصیر سید محمدی بعدازظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: طرح ساماندهی دامداریهای روستایی استان یکی از اولویتهای معاونت امور دام در طول برنامه پنجم توسعه است واین طرح امسال در 50 دامداری به عنوان الگو دنبال می شود.
سید محمدی با اشاره به اینکه اجرای این طرح در سطوح گسترده تر در گرو تامین کمک های فنی واعتباری است، افزود: هرچه منابع مالی تخصیص یافته به این حوزه بیشتر باشد دامنه اجرای طرح ساماندهی دامداریهای سنتی استان همزگان نیز گسترده تر خواهد بود وشامل تعداد دامداریهای بیشتری خواهد شد.
وی بیان داشت: افزایش راندمان تولید در دامداریهای استان یکی از مهمترین مزایای اجرای طرح ساماندهی دامداریهای سنتی به شمار می رود.
وی با ابراز اینکه این طرح در دو سال گذشته در هرمزگان اجرا شده، ادامه داد: طرح ساماندهی دامداریهای سنتی در هرمزگان از سال 88 شروع شد وبا توجه به محدودیتهایی همچون شرایط خاص استانی اجرای این طرح در سال 89 در تعداد معدودی دامداری منحصر شد.
رئیس جهادکشاورزی هرمزگان همچنین با اشاره به ادامه اجرای این طرح در سال جاری اظهار داشت: در اجرای این طرح در امسال شرایط جدیدی به منظور انتخاب دامداریهای الگو درنظر گرفته شده که دارابودن زمین زراعی در ابعاد کوچک برای تولید علوفه دام یکی از شرایط انتخاب دامدار های برای شرکت در طرح می باشد.
سید محمدی به توزیع بذر یارانه ای سورگوم در بین دامداران مشمول طرح ساماندهی نیز اشاره کرد و یادآور شد: توسعه کشت سورگوم در استان کمک بزرگی به رشد دامپروری در استان است.
وی ابراز داشت: مجموعه عملیاتی از جمله بهسازی و نوسازی جایگاه دام، مدیریت بهبود تولید مثلی، بهبود تغذیه دام و برگزاری کلاسهای آموزشی از جمله اقداماتی است که در راستای ساماندهی دامداریها روستایی همچنان دنبال می شود.
رئیس جهادکشاورزی هرمزگان تصریح کرد: در راستای اجرای طرح ساماندهی دامداریها پروژههایی از جمله اصلاح نژاد، غنی سازی خوراک دام، بهسازی اماکن دامی و احداث سیلو در امسال نیز دنبال می شود.
نظر شما