به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسهای که بعد از ظهر یک شنبه در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با حضور مدیران کل فرهنگ استانهای اصفهان و خراسان رضوی تشکیل شد و مسئولان پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت ارشاد نیز حضور داشتند، سید جواد جعفری فعالیتهای انجام شده در پژوهشکده هنرهای سنتی که در اصفهان مستقر است را قابل توجه دانست و در خصوص ایجاد پژوهشکده در خراسان رضوی نیز گفت: احداث این پژوهشکده از مصوبات سفر سوم رئیس جمهور است.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به نگرانی در خصوص وضعیت موسیقی مقامی در این استان گفت: موسیقی مقامی در حال فراموش شدن است زیرا این موسیقی وابسته به انسانهایی است که بسیاری از آنها نیز به سبب کهولت سن در حال از بین رفتن هستند و از سوی دیگر این اساتید در این سالهای اخیر شاگردان خاصی را پرورش ندادهاند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی تصریح کرد: دنبال هستیم با ایجاد پژوهشکده در این استان وضعیت پژوهش را در موسیقی مقامی و بخشهای دیگری نظیر ادبیات ساماندهی کنیم.
در بخش دیگری از این جلسه معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پس از احداث پژوهشکده هنرهای سنتی – اسلامی در اصفهان و موفقیتهای قابل توجه این پژوهشکده پیگیر هستیم تا یک پژوهشکده نیز در خراسان رضوی احداث کنیم .
حمید رضا اخوان در ادامه در خصوص احداث پژوهشکده در استان خراسان رضوی گفت: احداث این پژوهشکده از مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور و هیئت وزیران است و در حال حاضر اقدامات اجرایی کردن آن نیز در حال انجام است.
معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات بیان داشت: تاسیس پژوهشکده جدید در هر استان به این معناست که میتوان بودجه پژوهشی جدیدی را به استان وارد نمود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به مثبت ارزیابی نمودن اقدامات پژوهشکده هنرهای سنتی - اسلامی که در اصفهان مستقر است گفت: پژوهشکده هنرهای سنتی - اسلامی اصفهان از جمله پژوهشکدههای موفق وزارت ارشاد است که تا کنون اقدامات قابل توجهی در راستای اجرای عناوین پژوهشی مصوب به انجام داده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، سید علیرضا حسینی نیز در بخشی از این جلسه ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در پژوهشکده هنرهای سنتی - اسلامی گفت: در کشور ما از یک طرف دانشگاهها اقدامات خود را به انجام میرسانند و از طرف دیگر عملگراها نیز اقدامات خود را انجام میدهند و از ضرورتهای جامعه امروز ما این است که پیوند میان مراکز پژوهشی با دستگاههای اجرایی و متولیان امور اداری ایجاد شود و این همکاریها تقویت شود.
نظر شما