پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ خرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۰۳

رشیدی:

گردشگری مذهبی در بقاع متبرکه بابل رونق می گیرد

گردشگری مذهبی در بقاع متبرکه بابل رونق می گیرد

بابل - خبرگزاری مهر: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بابل گفت: گردشگری مذهبی در بقاع متبرکه و امامزادگان شهرستان رونق می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نوروز رشیدی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران شهرستان اظهار داشت: با توجه به اینکه بقاع و اماکن متبرکه در نقاط شهری، روستایی و کوهستانی واقع شده‌اند، این اماکن بهترین مکان زیارتی و سیاحتی محسوب می شوند.

وی افزود: جاذبه‌های موجود و امکانات رفاهی بهترین مکان برای جذب گردشگران و مسافران در اماکن متبرکه است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بابل گفت: رسانه‌ها نقش بسزایی در اطلاع رسانی، جهت دهی گردشگران و گسترش گردشگری مذهبی ایفا می‌کنند.
 
رشیدی، فضای حاکم بر جامعه را فضایی اسلامی و برخوردار از مبانی قرآن و اسلام دانست و تصریح کرد: می‌توان در کنار این اماکن مقدس با ایجاد امکانات رفاهی، گردشگران را به سمت این اماکن سوق داد.
 
وی اضافه کرد: گردشگرانی که جهت سیاحت و تفریح سالم به مناطق مختلف کشور سفر می‌کنند، موجبات رونق و آبادانی آن مناطق را فراهم می‌کنند.
 
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بابل اظهار داشت: اداره اوقاف و امور خیریه بابل، در راستای سیاست و رسالت خود فعالیت‌های فرهنگی را در اولویت کار خود قرار داده و در این بخش جهت جذب نوجوانان و جوانان مراسم‌های متنوعی در دست اقدام دارد.
 
وی با بیان اینکه متولی صنعت گردشگری، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری است گفت: اداره اوقاف و امور خیریه با رونق بخشیدن به فضای اماکن‌ مذهبی از جمله مساجد، حسینیه، تکایا و امامزاده‌ها در کنار فعالیت‌های رسانه‌ها سهم بسزایی در جذب توریسم دارد.
 
رشیدی، نقش رسانه‌ها را در تمام ابعاد مهم دانست و افزود: رسانه‌ها می‌توانند در اطلاع رسانی دقیق و صحیح جهت هدایت گردشگران و توریسم نقش بسزایی در صنعت توریسم مذهبی و معرقی جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی و اماکن مقدسه داشته باشند.
 
رئیس اداره اوقاف وامور خیریه بابل ادامه داد: این شهرستان دارای دو هزار و 69 موقوفه و 31 هزار و 551 رقبه، 75 بقعه، 640  مسجد، 125 حسینیه، 450 تکیه و 61 سقاخانه بوده که  اکثر موقوفات این شهرستان  به عزاداری امام حسین (ع) اختصاص دارد.
کد خبر 1334420

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha