به گزارش خبرنگار مهر، حامدعلی مبارکی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که در فرمانداری ایرانشهر برگزار شد اظهار داشت: 9 کارخانه آرد در سطح استان داریم که بعد از کارخانه سیمان این واحدهای تولیدی بزرگ ترین صنایع این استان هستند که در حال حاضر تنها با 20 درصد ظرفیت کار می کنند.
وی افزود: به طور متوسط هزار نفر در این واحد ها مشغول به کار هستند که با شرایط فعلی در معرض بیکاری هستند.
وی گفت: پرداخت یارانه ها در طی شش ماه، آزمایش بسیار خوبی برای خانواده ها بود و توانستند آن را مدیریت کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: از آغاز اجرای طرح هدفمندسازی بیشترین و مثبت ترین گزارشات را از شهرستان ایرانشهر داشته ایم.
وی افزود: این موضوع بیانگر کار و تلاش بیشتر مسئولان این شهرستان در راستای اجرای این طرح بوده است.
وی گفت: هدفمند سازی یارانه ها با همکاری همه مردم استان با موفقیت اجرا شد و این نشان از فرهنگ بالای مردم دارد.
مبارکی اظهار داشت: این طرح کار بسیار بزرگی بود که طی آن پرداخت یارانه از حالت گروهی و صنفی خارج و در دست مردم قرار گرفت.
فرماندار ایرانشهر نیز در این جلسه بیان داشت: با ورود گندم نامرغوب به استان و نداشتن توانایی در تولید آرد مناسب، دو کارخانه آرد شهرستان به رکود کشیده شد.
وی افزود: 200 نفر در حوزه این کارخانجات مشغول به کار هستند که تعطیلی این دو واحد تولیدی باعث بیکاری آنها خواهد شد.
وی گفت: تمام نانوایی های سطح شهر گازکشی شده اند.
رحمدل بامری اظهار داشت: هم اکنون 17 نانوایی از گاز شهری استفاده می کنند و آنها را موظف کرده ایم تا امکاناتی نظیر سایبان و صندلی برای رفاه مشتریان فراهم کنند.
وی افزود: اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها از مهم ترین کارهای اقتصادی دولت بود که با موفقیت در کشور اجرا شد.
وی گفت: در راستای اجرای این طرح، مسئولان شهرستان و گروه های وابسته از تمام توان و ظرفیت خود استفاده کردند که برگزاری 16 جلسه کاری و 11 هزار و 21 مورد بازرسی از 28 آذر سال گذشته تا 29 خرداد امسال نشانگر این موضوع است.
همچنین دبیر تعزیرات آرد و نان سیستان و بلوچستان در این جلسه بیان داشت: در رابطه با کیفیت نان، شهرستان ایرانشهر از بهترین کیفیت نان در سطح استان برخوردار است.
وی افزود: سیلوهای استان تا یک سال از گندم نامرغوب پر شده اند و گنجایش خرید ندارند.
محمد میرشکار گفت: کارخانههای تولید آرد استان با 80 هزار تن ظرفیت واقعی تولید، هم اکنون تنها با 20 درصد ظرفیت در حال فعالیت هستند.
وی اظهار داشت: در صورتی که مصرف ماهیانه آرد این استان 19 تا 20 هزار تن است و بقیه آرد مورد نیاز، خارج از استان وارد می شود.
نظر شما