حجت الاسلام دکتر فرامرز سهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هرچه آستانه سلامت اجتماعی جامعه کاهش پیدا کند، ناهنجاریهای اجتماعی بیشتر می شود گفت: بد پوششی در زن و مرد باعث بروز تحریکات اجتماعی می شود در نتیجه آمار جرم و جنایت بالا می رود.
وی ادامه داد: گستردگی بدحجابی درسطح جامعه نشان می دهد مسئولان و فرهنگ عمومی بد حجابی و تبعات آن را پذیرفته اند. حتی در روستا ها نیز این موضوع عادی شده است.
این پژوهشگر دینی با اشاره به عملکرد صدا و سیما در ترویج حجاب و عفاف گفت: عملکرد صدا و سیما در حد زیر صفر است. برنامه های رسانه ملی در ارائه الگوی درست از روابط زن و مرد عملکرد درستی نداشته اند. مدعیان رسانه جنس فرهنگ را نمی شناسند ولی همچنان مدعی هستند.
حجت الاسلام سهرابی اعتقاد دارد: برای حل این مشکل باید نهضت سلامت اجتماعی راه بیافتد و در این میان دستورات دینی نیز رهایی بخش است.
او عملکرد 26 ارگانی که باید در این ترویج عفاف و حجاب فعال باشند را ضعیف ارزیابی کرد و گفت: تمام این دستگاهها کاری انجام نداده اند زیرا در ظاهر چیزی مشاهده نمی کنیم و کسی دغدغه ترویج فرهنگ وحجاب ندارد. گویی بی غیرتی در میان مردم رواج پیدا کرده باشد.
این پژوهشگر دینی ناهنجاریهای پوشش را مهندسی ضد سلامت اجتماعی دانست و گفت: این مصداق جنگ نرم دشمن علیه کشور است و ما باید با اقتدار اما نرم با آن برخورد کنیم.
سهرابی با تاکید بر این که باید در بدنه اجتماعی پذیرش فرهنگ حجاب و عفاف را ترویج کرد گفت: جامعه وقتی آماده باشد پذیرش و ترویج عفاف و حجاب راحت تر است.
او معتقد است: برای پیشگیری از بی بند باری حرکات ضربتی کارکرد ندارد و باید با حرکات نرم و فرهنگ سازی اما با اقتدار مقابل ترویج بی حجابی را گرفت. البته مبلغان دینی نباید روی این موضوع کار کنند زیرا سبب دین گریزی می شوند بلکه باید نهادهای مسئول وارد این حوزه شوند.
نظر شما